Kritičari kraljevskoj obitelji: Ne vodite princa u školu, 4 učenika čeka rezultate na koronu

pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Kako pišu strani mediji, navodno su učenici sami donijeli odluku o izolaciji od drugih nakon što su se vratili s putovanja
Vidi originalni članak

Četiri učenika iz škole Thomas Battersea u Londonu su doma u karanteni dok čekaju rezultate testova na koronavirus. Kako pišu strani mediji, navodno su učenici sami donijeli odluku o izolaciji od drugih nakon što su se vratili s putovanja. To je škola u koju idu u princeza Charlotte (4) i princ George (6), djeca princa Williama (37) i vojvotkinje Kate Middleton (38). Iz škole su poručili da imaju preventivne mjere zaštite baš kao što to poduzimaju i ostale institucije. 

"Ozbiljno shvaćamo potencijalni rizik širenja korona virusa i kako bi se to zaustavimo pratimo upute vladajućih. Dobili smo upute kako spriječiti infekciju i kako reagirati u slučaju da sumnjamo da je neki član ili školarac izložen virusu ili ako pokazuje neke simptome", rekli su iz škole.

ministarstvo znanosti i obrazovanja Možemo li očekivati zatvaranje škola zbog koronavirusa?

Dodali su i kako su svi roditelji informirani o svim događajima i kako komuniciraju sa školom kao i dosad kako bi bili sigurni da dobivaju pravovremene i pravovaljane informacije. 

"I naravno, sačuvat ćemo privatnost našeg osoblja i učenika, nećemo komentirati neki poseban slučaj", istaknuli su.

Kate i William nisu se oglasili oko ovog slučaja, ali sudeći prema pisanju stranih medija, njihova djeca redovito pohađaju školu. Na društvenim mrežama odmah su se javili 'paničari' koji vjerno prate zbivanja u britanskoj kraljevskoj obitelji. 

"Ne dovodite princa u školu, još samo treba da se on razboli i da nešto ode po zlu pa da nemamo nasljednika", napisao je jedan pratitelj, a drugi je to ipak okarakterizirao kao šalu. "Ne smijemo izgubiti smisao za humor. Ali definitivno je istina da su Willi i Kate smireni roditelji", dodali su. 

dodaci prehrani Roditelji masovno kupuju beta-glukan za djecu, pitali smo pedijatricu pomaže li

Posjeti missMAMA