Ideja za ručak: Piletina nadjevena špinatom i sirom

Thinkstock
Pileća prsa nadjenite špinatom i sirom, uvaljajte u krušne mrvice i ispržite na ulju. Kao prilog poslužite kuhano povrće prema želji
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • 4 filea pilećih prsa
  • 200 grama špinata
  • 20 grama maslaca
  • 2 dl suncokretovog ulja
  • 0.5 crvenog luka
  • 1 režanj češnjaka
  • 100 grama gouda sira
  • 30 grama krušnih mrvica
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema:

1. Špinat skuhajte, ocijedite i nasjeckajte

2. Na ugrijanome maslacu propirjajte nasjeckani luk, češnjak, dodajte špinat, papar i sol. Sve promiješajte i ohladite.

3. Na svaki odrezak stavite dio špinata i krišku sira. Odreske preklopite i pričvrstite čačkalicama.

4. Uvaljajte u krušne mrvice i ispržite u dubokom ulju.

Pronađite još recepata na portalu Gastro.hr

Posjeti missMAMA