Hrskava piletina za male gurmane

Thinkstock
Pripremite pileće zalogaje s parmezanom, aromatizirajte ih začinima i zaboravite na klasičnu pohanu piletinu. Pripremite ih u pećnici s malo maslaca. Umjesto krušnih mrvica možete upotrijebiti i cornflakes ili mrvice orašastih plodova
Vidi originalni članak

Sastojci:

  • pileća prsa
  • mlijeko
  • jaje
  • parmezan
  • krušne mrvice
  • bosiljak, crvena paprika, sol i papar
  • maslac

 Priprema:

1. Pileća prsa nasjeckajte na manje komadiće.

2. Pomiješajte jaje i malo mlijeka.

3. U plastičnoj vrećici pomiješajte parmezan, krušne mrvice i začine.

4. Umočite piletinu najprije u mješavinu mlijeka i jaja, a zatim ubacite u vrećicu i tresite.

5. Stavite na papir za pečenje i na svaki komadić piletine stavite malo maslaca.

6. Pecite na 200 stupnjeva dok piletina ne poprimi boju. 

Potražite još recepata na portalu Gastro.hr

Posjeti missMAMA