Hrskava piletina za male gurmane
Pripremite pileće zalogaje s parmezanom, aromatizirajte ih začinima i zaboravite na klasičnu pohanu piletinu. Pripremite ih u pećnici s malo maslaca. Umjesto krušnih mrvica možete upotrijebiti i cornflakes ili mrvice orašastih plodova
Sastojci:
- pileća prsa
- mlijeko
- jaje
- parmezan
- krušne mrvice
- bosiljak, crvena paprika, sol i papar
- maslac
Priprema:
1. Pileća prsa nasjeckajte na manje komadiće.
2. Pomiješajte jaje i malo mlijeka.
3. U plastičnoj vrećici pomiješajte parmezan, krušne mrvice i začine.
4. Umočite piletinu najprije u mješavinu mlijeka i jaja, a zatim ubacite u vrećicu i tresite.
5. Stavite na papir za pečenje i na svaki komadić piletine stavite malo maslaca.
6. Pecite na 200 stupnjeva dok piletina ne poprimi boju.
Potražite još recepata na portalu Gastro.hr