Dječji zbor Pahuljice svim majkama poklanja poseban dar za Majčin dan!

Dario Njavro
U videospotu za pjesmu 'Mama' sudjeluju sve Pahuljice sa svojim mamama, a promocija će biti 8. svibnja u 11h u velikoj dvorani KUC Travno u Zagrebu
Vidi originalni članak

Dječji zbor Pahuljice ove godine svim majkama poklanja poseban dar za Majčin dan!  Nakon 30 godina postojanja, Dječji zbor Pahuljice okupio je potpuno novu generaciju djece te krenuo u novo stvaralaštvo - koje započinje pjesmom 'Mama'. Pjesma koja svojim nazivom sve govori, dječja je balada stvorena u autorskom ruhu nekadašnjeg člana Pahuljica, a danas izrazito cijenjenog glazbenika, Zdravka Valentina, koji je živim instrumentima popratio krasnu misao koju pjesma nosi. Umjetnička voditeljica zbora, Ivančica Matković Kezele, i njena asistentica Iva Jarić, uočile su kako majke Pahuljica reagiraju na pjesmu s velikom podrškom, te je cijela ideja zaživjela u obliku video spota u kojem sudjeluju sve Pahuljice sa svojim mamama!

Spot u produkciji MAGICproduction by Zdravko Valentin snimljen je u velikoj dvorani KUC Travno, čijem vodstvu ovim putem toplo zahvaljuju, a promocija spota bit će 8.svibnja u 11h u velikoj dvorani KUC Travno. 

Pjesma Mama poklon je svim Pahuljicama, njihovim obiteljima i svima vama povodom Majčinog dana! 

Posjeti missMAMA