Mama kućanica pokazala mužu 'što zbilja radi cijeli dan'

Facebook/Gemma Chalmers
Nakon što joj je počelo ići na živce partnerovo pitanje o tome što radi cijeli dan, jedna mama kućanica snimila je odličan video kako bi mu pokazala kako zapravo izgleda njezin dan
Vidi originalni članak

"Cijeli vikend, moj krasan partner žalio se kako ja ništa ne radim cijeli dan pa sam pomislila kako bih mu mogla pokazati kako izgleda moja svakodnevica", napisala je mama Gemma Chalmers na Facebooku. 

Ustrajna mama snimila je super video u kojem je pokazala kako izgleda svaka minuta na njezinom poslu mame i kućanice. Nije iznenađenje, zaposlena mama pokazala je kako je njezin dan ispunjen bezbrojnim obavezama i brigom o dvogodišnjem sinu Kayleu. 

"Prije nego što sam uopće počela snimati video, počistila sam dvije razbijene čaše s obzirom da je moj mališan pomislio kako bi bila zabavno baciti ih na pod. Ispraznila sam perilicu posuđa, spremila sinu doručak, brzinski se otuširala, promijenila mu pelene, odjenula ga i sama sebe odjenula."

predrasude Mama lijepo objasnila što sve zapravo rade majke kućanice

U poruci svom suprugu, mama Gemma piše: "Stoga, gospodine Jones, nemoj mi više govoriti: 'Uživaj u svom slobodnom danu' ili 'Što si radila cijeli dan?'. Jer odgovor je da sam bila mama cijeli dan. Također i spremačica, vozačica, kuharica, pripovjedačica priča, medicinska sestra, partnerica za igru, trenerica, učiteljica, umjetnička direktorica, trenerica za kahlicu, 'škakljačica', stilistica, rukovoditeljica rubljem, osobni kupac i još mnogo toga."

Mame diljem svijeta podržale su je

Nakon što je objavila video, Gemma je primila puno pozitivnih povratnih informacija od drugih preopterećenih i podcijenjenih roditelja koji su joj zahvalili što je snimila prikaz njihovog dana.

zaposleno jutro 35 stvari koje mame naprave prije 9 sati ujutro

"Sve mame koje znam, rekla su mi da su pokazale ovaj video svojim muževima i da nisu imali što za reći. I nisu samo mame, i tate koji su službeno nezaposleni rekli su mi da je ovaj video u potpunosti istinit", rekla je Gemma.

Stoga, bez obzira jeste li zaposlena mama, mama koja radi na pola radnog vremena ili mama kućanica, posao je težak. Činjenica je da sve mame rade jako teško i sve su iscrpljene. I baš zbog toga je ovaj video zapravo prekrasna posveta svim mamama diljem svijeta.

Najteži posao Foto: Ovako zapravo izgleda svakodnevica mame na porodiljnom

Posjeti missMAMA