Video koji će vas ostaviti u suzama

Facebook/Jennifer Murrow Grover
Snimka dvojice dječaka koji na aerodromu trče u zagrljaj roditeljima, skriva prekrasnu priču. Joseph i Branson, nakon duge četiri godine čekanja, napokon su ujedinjeni sa svojim posvojiteljima Jennifer i Jamesom
Vidi originalni članak

Jennifer Murrow Grover i njen suprug James 2012. započeli su proces posvajanja dvojice dječaka iz Demokratske Republike Kongo. Dok su čekali da SAD odobri vize za dječake, službenici Konga obustavili su posvajanje. 14-godišnji Joseph i 7-godišnji Bronson ostali su u sirotištu s malo hrane i bez tekuće vode. Obojica su dobila malariju. Sve se napokon razriješilo i prekrasna snimka s aerodroma u Salt Lake Cityju, gdje su ih nakon duge četiri godine dočekali Jennifer i James, postala je viralni hit.

U samo godinu dana par je dobio šestero djece!

Ovi nevjerojatni supružnici, imaju četvero biološke djece: Emily (19), Brianne (17), Joshua (16) i Jeffrey (12). Posvojili su i 14-godišnju Lauren iz Kazahstana i 12-godišnjeg Michaela iz Kine, kao i Jacoba, koji je preminuo 2013.  

"Očekivali smo da će se Joseph i Bronson teško prilagoditi zbog svoje dobi, ali i velike razlike u uvjetima života. Ugodno smo se iznenadili. Povezali su se s ostalom djecom bez problema. Uče voziti bicikl i jako su uzbuđeni. Joseph stalno viče: Učim! Učim", rekla je majka Jennifer za Us Weekly.

Snimka dječaka kako trče u zagrljaj roditeljima dosad je pogledana više od 5 milijuna puta, a prekrasna priča o ovoj velikoj obitelji dirnula je srca ljudi diljem svijeta.

Posjeti missMAMA