Tata Jasmin nema sluha, ali naša curica obožava njegove 'talente'

Privatni album
Predstavljamo Jasmina Mikolčevića, finalista u kategoriji Tata animator, glasuj za svog favorita!
Vidi originalni članak

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je onaj koji mijenja pelene kao mađioničar, tata koji može umiriti i uspavati i najplačljivije bebe, onaj koji uspije nahraniti i najveće izbirljivce, koji pjeva najslađe pjesmice i uvijek izvuče najveći osmijeh na licu svoje bebe. Tražimo tatu koji može živjeti od samo jednog osmijeha malog ljudskog bića u 4 kategorije: Tata koji premata, Tata animator, Tata hranitelj, Tata uspavljivač.

Pročitaj priču o finalistu u kategoriji Tata animator i pomozi nam da odaberemo Supertatu!

Uz ovog tatu nema dosade, priča najljepše bajke, pjeva pjesmice i uvijek donese neku novu igračku. Uz njega nema dosade, bebe uvijek imaju osmijeh na licu i radoznali pogled u svijet.

Za tatu Jasmina Mikolčevića glasuj klikom na Like!

Jasmin Mikolčević

Da u startu razjasnimo nekoliko stvari... Naš tata apsolutno nema sluha ni smisla za pjevanje, ples, sviranje i tome slične aktivnosti, ali to ga uopće ne ograničava da nas sve skupa "maltretira" svojim "darom". Naša curica obožava svoga tatu  i njegove "talente". Tata se igra najbolje lovice po kući, trči da se sve trese i bojimo se za stakla na prozorima, tata najbolje napucava loptu, po kući naravno, dok beba umire od smijeha, a mama od straha, tata i beba imaju najbolje plesne koreografije na kojima bi im i Tina Turner pozavidjela. Tata i beba imaju najkul playlistu ina kojoj je broj jedan Vojko V. i njegov hit 'Ne može', ali uzalud nam Vojkov hit kada kod tate njegova princeza sve MOŽE!

 

Posjeti missMAMA