S tatom Danijelom ni rezanje noktića nije bauk

Privatni album
Tata Praktičar je pravi tata mata! Kuha-čisti-pere, mijenja pelene, kupa, hrani i nuna. Pročitajte priču o Danijelu Šoštariću, finalistu u kategoriji 'Tata Praktičar' i glasujte za svog favorita!
Vidi originalni članak

Posljednjih tjedana pažljivo smo tražili Supertatu! Tko je on? Supertata je tata koji priča najljepše priče, tata koji u parku radi akrobacije sa svom djecom makar se boji da se ne ozlijede, tata koji od sendviča napravi mali gastro doživljaj, tata koji ne traži pohvalu, ali se rastopi kada je čuje. Supertata od kamenčića napravi pravi mali znanstveni eksperiment i u jednom hipu tješi dijete, nabavlja sve što treba i u isto vrijeme pjeva ‘Nije lako bubamarcu’. 

Tražili smo tatu koji može živjeti od najvećeg zagrljaja jednog malog ljudskog bića, vas smo pozvali da prijavite omiljene očeve za prestižnu titulu SUPERTATE u četiri kategorije: Tata Praktičar, Tata Animator, Tata Aktivator i Tata Kuhar.

Tata Praktičar je pravi tata mata! Kuha-čisti-pere, za njega nema nemoguće misije. Mijenja pelene, kupa, hrani i nuna – čak ni mama nema prigovor.

Pročitajte priču o finalistu u kategoriji Tata Praktičar i pomozite nam da odaberemo Supertatu! 

Za tatu Danijela glasujte klikom na Like!

Daniel Šoštarić

Priča kojom je nominiran:

Naš tata Dado ima dva sina: Nou (5) i Jakova (2), a uključen je u njihov život od samoga početka. Za oba je prisustvovao porodu iako je prvi trajao 16 sati i bio vrlo traumatičan za sve u boksu :) no on ni trenutka nije dvojio i želio je ponoviti iskustvo s drugim djetetom.

Od prvih dana života, u potpunosti je bio posvećen sinovima, a mami je priuštio pravu partnersku podršku u svim lakšim (kupanje, mijenjanje pelena, higijena pupka, svi kućanski poslovi) i težim trenucima (hormonalni tobogani, dojenje). S oba djeteta bio je drugih šest mjeseci kod kuće, koristeći pravo na roditeljski dopust. To je rezultiralo nevjerojatnom vezom s dečkima i potpunim povjerenjem mame da može otići gdje i koliko treba, a da će dečki biti sasvim dobro.

U trudnoći s drugim djetetom, a onda i nakon poroda, tata je bio taj koji se dizao po noći jer je starijem trebalo dati flašicu, promijeniti pelenu ili ga odvikavati od dude. I danas Noa traži isključivo tatu ako ga probude ružni snovi.

Mama radi posao koji nema baš uvijek fiksno radno vrijeme, ali zato tata uskače kad god treba, uglavnom je on taj koji uzima bolovanje kad su dečki bolesni, a kad mamu konačno puste s posla, tata preuzima gotovo sve kućanske poslove da bi se dečki i mama mogli bezbrižno igrati dok ne dođe vrijeme za spavanje.

Ima toga još hrpa, ali tko bi se svega sjetio u ovako kratkom vremenu. Zato želimo da svi upoznaju našeg tatu u njegovom prirodnom okruženju i da svi znaju da imamo supertatu.

P.S. Mama nam još nikad nije odrezala nokte jer se toga užasava, ali zato je tata tu. :)

Vašoj djeci nedostaje vitamina i minerala? Srećom, mama je otkrila Lizzy Vita Sip slamke! Novi, zabavan, jednostavan oblik uzimanja vitamina i minerala za djecu! Multivitamini s okusom naranče ili Vitamin C, kalcij i cink s okusom jabuke - što bi Vaš klinac odabrao?

Posjeti missMAMA