Preslatko: Mladenka nosila dvogodišnju kćer do oltara

Instagram/fireandgoldphoto
Prekrasna mladenka i mama u nosiljci na leđima nosila je svoju dvogodišnju kćer na putu do oltara te tako učinila poseban dan još posebnijim
Vidi originalni članak

Kada je fotografkinju Lauru Schaefer prijateljica zamolila da fotografira njezino vjenčanje, vjerojatnije nije imala pojma kako će jedinstvene fotografije snimiti niti da će se one dijeliti diljem svijeta preko društvenih mreža.

Njezina prijateljica i mladenka Dalton Mort nakon dugogodišnje veze s dečkom Jimmyjem odlučila je njihovo vjenčanje učiniti zaista posebnim.

hranjenje bebe 10 prekrasnih fotografija mladenki koje doje na dan vjenčanja

Naime, Dalton je na putu do oltara u nosiljci nosila njihovu dvogodišnju kćer Elloru, a koliko su ove fotografije dirljive i neobične, pogledaj u nastavku.

Više od ičega, Dalton je htjela da njezina kći bude sretna, smirena i uključena u cijelu ceremoniju te se nadala kako će djevojčica na neki način moći biti uključena u zavjete na vjenčanju. Nekako se sve slučajno posložilo i ispalo savršeno!

susret za pamćenje Raznježit će vas reakcija djevojčice na mladenku

"Kad smo izgovarali svoje zavjete, držala sam ju u naručju i bilo je prekrasno, a na kraju je i zaspala. Htjela sam da bude dio svega jer je ona jednak dio naše veze", rekla je Dalton.

YouTube video Hoćeš li se udati za mog tatu? Nevjerojatna prosidba u rodilištu

Posjeti missMAMA