Ponosni tata sa zaručnicom i kćerkicom izašao iz rodilišta

Matija Habljak/PIXSELL
Nakon što su samo dan prije prošetali centrom Zagreba držeći se za ruke, Slaven Bilić i njegova zaručnica Ivana Đeldum postali su roditelji malene djevojčice
Vidi originalni članak

Zaručnica 50-godišnjeg Slavena Bilića, 34-godišnja turistička menadžerica Ivana Đeldum izašla je iz privatnog rodilišta iz Zagrebu, a trener i bivši nogometni reprezentativac stigao je po svoju odabranicu i njihovo treće zajedničko dijete.

Bilić s Ivanom već ima dvogodišnju kćer Niju i četverogodišnju Sofiju.

Kako doznaje 24sata, djevojčica je rođena carskim rezom, a par se još uvijek dogovara oko imena. Slaven je tijekom poroda zaručnicu držao za ruku te se niti minute nije odvajao od nje.

Tema s foruma Je li muškarac u pedesetima prestar za dijete?

Samo dan prije poroda prošetali su centrom Zagreba držeći se za ruke, a nakon šetnje zaputili su se na Cvjetni trg gdje su popili kavu.

stiže prinova Kasno očinstvo: Richard Gere očekuje dijete u 70. godini

Nakon što se 2007. godine razveo s Andrijanom Bilić s kojom ima 22-godišnjeg sina Lea i 15-godišnju kćer Alani, Slaven je upoznao Ivanu 2008. u mjesnom kafiću na Krku, a navodno je za to 'krivac' Robert Prosinečki koji tamo ima vikendicu. Svoju vezu su uspješno krili do Valentinova 2009. kada su ih fotografi snimili u središtu Zagreba. 

poznate trudnice Baby boom: Koje sve poznate Hrvatice očekuju prinovu?

Posjeti missMAMA