Pokažite im da nisu sami! Darujte im osmijeh na srcu!

Promo
Podarite djeci na dugotrajnom liječenju u Osijeku i Rijeci te odraslim osobama s invaliditetom i intelektualnim teškoćama iz Centra za rehabilitaciju Stančić osmijeh u srcu
Vidi originalni članak

U nedjelju će se na HTV1 održati završna emisija humanitarnog projekta 'Uz nas niste sami: Za osmijeh u srcu' kojem je cilj prikupiti sredstva koja će omogućiti bolje uvjete života djeci na dugotrajnom liječenju i odraslih osoba s invaliditetom i intelektualnim teškoćama koji ne mogu samostalno živjeti. Savez društava 'Naša djeca' Hrvatske u Osijeku i Rijeci planira opremiti bolničke sobe za pedijatrijsku palijativnu skrb, dok Udruga Smiješak za sve u Dugom Selu u Centru za rehabilitaciju Stančić uređuje i oprema Centar za smještaj volontera s prenoćištem koji će omogućiti trajnu prisutnost volontera te dostojanstveniji život štićenika. Za ostvarenje tih ciljeva potrebno je prikupiti 600.000 kuna donacija tvrtki i građana.

roditelji njegovatelji 'Pitate se kakvi smo to roditelji kad želimo brigu o vlastitom djetetu proglasiti zanimanjem?'

Projekt će podržati brojne poznate osobe iz javnoga života koje će se priključiti akciji u pozivnom centru u studiju HRT-a, dok će u glazbenom dijelu emisije svoj glas za ove ranjive skupine dati Mia Dimšić i Marko Tolja, Gabi Novak, Jacques Houdek, Antonija i Aljoša iz grupe Pavel, Gina i Nenad iz Detoura, Ervin Baučić, Pero Galić iz Opće opasnosti, Vanda Winter, Đani Stipaničev i Roko Blažević. 
Projekt se provodi od početka mjeseca, organizira ga HRT u suradnji s Udrugom Smiješak za sve i Savezom društava 'Naša djeca' Hrvatske, a donacije će se prikupljati do 31. siječnja 2020. godine.

Podarite djeci na dugotrajnom liječenju u Osijeku i Rijeci te odraslim osobama s invaliditetom i intelektualnim teškoćama iz Centra za rehabilitaciju Stančić osmijeh u srcu. Pokažite im da nisu sami!

Uključite se u akciju donacijom na žiro-račun HR35 2340 0091 5110 41446 ili pozivom na broj telefona: 060 9006.

neriješen status 6 najvećih problema roditelja njegovatelja: 'Mi smo radnici, a ne socijalni slučajevi'

 

Posjeti missMAMA