missMAMA proslavila Majčin dan uz dječji zbor i srce s porukama

Filip Kos/PIXSELL
U missMAMA korneru powered by Persil, klinci i klinceze su pisali svojim mamama najljepše poruke koje su zalijepili na veliko srce kojim želimo poslati majkama svu ljubav koju zaslužuju
Vidi originalni članak

365 dana u godini tvoja majka je tu za tebe, podržava te riječima i djelima.  Svoju majku možemo razumjeti tek kad sami postanemo roditelji. Sigurno si čula ovu tvrdnju, a ako si mama, razumiješ je. 

Majčin dan je i dan koji slavi i najvažniju ulogu u tvom životu, dan kad ti tvoji mališani pišu najljepše poruke i čestitaju tvoj dan.

I missMAMA slavi Majčin dan! U missMAMA korneru powered by Persil, klinci i klinceze su pisali svojim mamama najljepše poruke koje su zalijepili na veliko srce kojim želimo poslati majkama svu ljubav koju zaslužuju. "Moja mama je najbolja. Sretan ti tvoj dan. Moja mama je moje sunce. Draga mama umorna si i razumijem to. Volim te i želim ti pomoći. Mama je super." samo su neke od poruka koje su svoje mjesto našle na velikom srcu. 

Dok s klinci ispisivali poruke i crtali, nastupio je i dječji zbor Allegro koji je svojim nastupom zabavio i rasplesao brojne posjetitelje. Nizala se pjesma jedna za drugom, a make up artistica Natali je svojom vještom rukom iscrtavala lica i ruke najmlađima s njihovim omiljenim likovima, Mickey Mouse, Spiderman, jednorog, lavovi i tigrovi... Puno pjesme, zabave, smijeha, balona i bombona.... zabavi bilo kraja. 

Još uvijek nas stigneš posjetiti naš korner, napisati poruku mami i zalijepiti je na veliko srce! Čekamo te u City Centeru one West u do 21 sat.

Draga mama želimo ti sretan tvoj dan! 

Proslavi s nama Majčin dan i pošalji poruku ljubavi najvažnijoj osobi - svojoj mami!

Osvoji poklon paket Henkel proizvoda

Također, možeš sudjelovati u našem nagradnom natječaju i osvojiti poklon paket Henkel proizvoda. 

Napiši najljepšu poruku svojoj mami i pošalji nam je od 9. do 19. svibnja kroz obrazac u ovom članku. Deset najljepših poruka osvojit će Henkel poklon paket (omekšivač Silan sensitive, Persil duo-caps sensitive i Persil sensitive gel). 

nagradni natječaj Pošalji najljepšu poruku mami i osvoji poklon paket!

Posjeti missMAMA