Medicinska sestra nazvala je četverogodišnjakinju pretilom i za sve okrivila "nezdrave" obroke koje joj mama sprema

Facebook
Mama je ostala u šoku nakon što je medicinska sestra na sistematskom pregledu nazvala njezinu kćer pretilom i za sve okrivila "nezdrave" obroke...
Vidi originalni članak

Mama je ostala neugodno iznenađena nakon što je medicinska sestra, na redovnom sistematskom pregledu, nazvala njenu kćer, četverogodišnjakinju, pretilom i za sve okrivila 'nezdravu' marendu koju joj mama svakodnevno sprema. Medicinska sestra je inzistirala da joj majka u budućnosti spakira zdravije namirnice u kutiju za ručak, a potresena majka odlučila je potražiti savjet na društvenim mrežama.

Na Facebooku je podijelila fotografiju ručka za četverogodišnjakinju koji je uključivao domaću kobasicu, jogurt, štapiće od povrća, voće i sir s krekerima. Upitala je druge mame, je li tako oštra primjedba medicinske sestre zaista opravdana.

U nastavku je naglasila kako je njezina kćer u potpunosti zadovoljna, sretna i zdrava te je oštro kritizirala medicinsku sestru koja je sugerirala drugačije. Brojni roditelji podržali su majku i složili su se kako je medicinska sestra pretjerala.

"Sestra nikada nije vidjela naše obroke, ali rekla je da mi je dijete prekomjerne tjelesne težine, pretpostavila je da je ne hranim zdravom hranom i rekla mi je da moram ponuditi zdravije mogućnosti jer je moja kćer 'znatno iznad prosjeka'", napisala je.

"Ne vjerujem da moja kćer ima prekomjernu težinu, jede puno voća i povrća te je zdrava i sretna", poručila je. Korisnici Facebooka koji su vidjeli objavu složili su se s bijesnom mamom te su napisali da je ručak s fotografije izgledao savršeno. Drugi su napisali da medicinska sestra nema pravo reći roditeljima čime hraniti djecu, pogotovo ako nije ni vidjela spakirani ručak.

"Izgleda mi zdravo. Ne bih vjerovala ni u što  kažu medicinske sestre za djecu kada je riječ o težini", rekla je jedna mama. "Kako bezobrazno. Ne obraćajte pažnju na ono što je rekla. Dok god jedu hranu i sretni su što tu nije u redu?" napisala je druga.

 

Društvene mreže Mama je kćeri poslužila 'lijenu večeru' i ostala šokirana komentarima na Facebook-u

Posjeti missMAMA