Mamine upute za tatu: Kako preživjeti vikend sa šestero djece

Facebook/Meghan Oeser
Meghan Oeser odlučila je otići jedan vikend na odmor s prijateljicama, a svom suprugu ostavila je detaljne upute za vikend s djecom. Upute su duhovite i detaljne jer bračni par ima čak šestero mališana različite dobi!
Vidi originalni članak

Nema boljeg osjećaja od odlaska na odmor i promjene svakodnevice, također svakom roditelju ponekad treba mali odmor od dnevnih obveza. Mama Meghan Oeser iz Sjedinjenih Država odlučila je otići jedan vikend na odmor s prijateljicama, a supruga je ostavila s djecom. Bračni par ima šestero djece, pa je mama odlučila ostaviti detaljne upute suprugu - kako preživjeti vikend s djecom. Suprug Kevin često radi po dvanaest sati dnevno pa nije prisutan na svim obiteljskim događanjima. 

Mama je urnebesne upute podijelila na Facebooku, a reakcija korisnika je nevjerojatna - podijeljene su preko 97 tisuća puta, a imaju preko 50 tisuća komentara u samo nekoliko dana.

Svakodnevica jednog tate s petero djece među kojima su i trojke

"Najdraži Mužu, pišem ti ovo iz ljubavi, ne iz straha. Htjela sam proći kroz nekoliko stvari prije nego te ostavim samog za vikend... s ostalima.", tako je započela pismo mama Meghan. Dalje je objasnila sve detalje vezane za doručak, ručak, večeru i spavanje"Vrijeme ručka jednostavno se može zamijeniti za čisti PAKAO sa Sotonom koja dolazi.", tako je mama opisala vrijeme objeda. A onda je opisala detalje. "Večera je zeznuta. Bailey će željeti pizzu, dok će Harper tražiti hot dog. Quinn će plakati kad spomeneš riječ hot dog i insistirati će na Mac n cheeseu (ali ne na narančastom ili bijelom, nego na ljubičastom). Kada dobije svježi ljubičasti, ona će zatražiti tost."

Izgleda poznato? Svakodnevni roditeljski problemi u slikama

Suprug je morao pripaziti i na rivalstvo između braće i sestara. "Svi će se svađati oko svega i ničega, ali Quinn i Penny su najjače u tome. Vrlo je vjerojatno da će se Quinn naljutiti na Penny jer nosi njezinu Elsa haljinu i Penny će je jednako naljutiti na Quinn jer se ne odnosi s njom kao s Ann.".

Luckaste stvari koje rade umorne mame

Vrijeme spavanja također je jedan veliki izazov: "Pidžame. J**** pidžame. Ni ne pokušavaj ništa drugo za Penny osim spavaćice. I ako ne možeš naći spavaćicu i dalje traži j**** spavaćicu. Tražit će Minnie Mouse spavaćicu, ali jednom kad joj uspiješ obući spavaćicu, ona će vrištati u agoniji jer su joj rukavi kratki. Onda nađi onu drugu Elsa spavaćicu. Velike su šanse da je prljava, jako prljava, ali što sad i ona je." Zabavna mama dalje je u pismu opisala sve ključne trenutke i jednostavno na kraju poželjela sreću suprugu.

Posjeti missMAMA