Mama dobila od šestogodišnjeg sina crtež koji joj je slomio srce

Linkedin/Priya Amin
Mama je ostala slomljena srca nakon što je vidjela crtež svog sina! Šestogodišnji dječak nacrtao je kako njegova majka sjedi za računalom i radi od kuće.
Vidi originalni članak

Priya Amin otkrila je da je njezin sin Kirin (6)  nacrtao dječačića koji pita majku je li završila s radom, na što ona odgovara "ne".
Amerikanda Priya, koja je izvršna direktorica tvrtke Flexable, rekla je da je ostala shrvana imidžom i onim što je ovaj crtež uistinu značio njezinom sinu.

Na LinkedInu je napisala: "Prije nekoliko dana bila sam zauzeta provjeravanjem nekih last-minute stvari s popisa obaveza, kad se moj šestogodišnjak ušuljao u moj ured i pružio mi papir."

"U početku sam ga pogledala i rekla 'oh, kako si lijepo ovo nacrtao, prekrasno!' ali kad sam ga pogledala izbliza, pročitala sam četiri riječi koje su mi slomile srce - 'Mama, jesi li gotova?' na što je 'mamica' sa slike odgovorila 'Ne'.

“Pogledala sam na sat - bilo je 18:05. Tada sam pogledala svoj popis obaveza koji mi se činio kilometar dug. Srce mi je puklo - iako to ne volim priznati, takva je situacija gotovo svaku večer. "

Ljudi su brzo komentirali objavu i rekli da su se osjećali krivima u situacijama u kojem su radili kod kuće po cijele dane. 

Jedna je žena napisala: "Suosjećam s tobom, i kod nas je slična situacija, nažalost!" Druga osoba je napisala: "I mene moj sin stalno ispituje jesam li konačno završila i kada ću završiti s radom?".

kućni ured Savjeti mama koje rade od kuće: Kako 'preživjeti' s malim djetetom?

Priya je također rekla kako osjeća krivnju. Krivnju zbog nedovoljno vremena koje provodi sa svojim mališanom. "Osjećam krivicu zbog provođenje transakcijskog vremena s mojom djecom, umjesto namjernog, smislenog vremena s njima. Ta posljednja vrsta krivnje pala je na mene poput tone cigli kad mi je ovaj slatki crtež sletio u krilo."

Ako si ikad dobila ovakav crtež ili si osjećala krivnju zbog osjećaja kao da "ne uspijevaš" uskladiti sve privatne i poslovne obaveze, sjeti se da nisi sama

Moja jedina utjeha (što nije sjajno) je što nisam sama u tom osjećaju. Rad od kuće uz sve druge obveze, nanijeli su nam ogromnu štetu, posebno našem mentalnom zdravlju. a trendovi pokazuju da posao na daljinu ostaje, vrlo vjerojatno i nakon što pandemija prođe," napisala je Priya,

"Pretpostavljam da je jedina dobra stvar koju mogu izvući iz ovog iskustva to što moja djeca vole provoditi vrijeme sa mnom. Ali to još uvijek ne olakšava sve ovo, pogotovo jer me moja djeca gotovo svakodnevno pitaju kada ću biti„ gotova “, ovo je tek prvi put da je to artikulirano na tako potresan način.

Nisi sama, svi smo u ovom zajedno!

Ti si inspiracija Draga zaposlena majko, sve dobro radiš!

Posjeti missMAMA