Komentar dječjeg terapeuta ohrabrit će svakog roditelja

Instagram/Constance Hall
Mama četvero djece i poznata blogerica Constance Hall osjećala se loše jer joj se činilo da nije dobra majka, a onda je dobila poruku dječjeg terapeuta
Vidi originalni članak

Australska mama i blogerica Constance Hall objavila je fotografiju sa svojom djecom, a zatim opisala razgovor o majčinstvu s dječjim terapeutom kojeg poznaje. Svaki roditelj se povremeno osjeća umorno i kao da ne zna što radi, a tako se osjećala i Constance.

"Prije nekoliko tjedana dječji terapeut kojeg poznajem pogledao je u moju djecu i rekao: "Ti si tako dobra mama", napisala je Constance uz fotografiju. Dodala je kako ne misli to o sebi dok se bori s tim kaosom oko podizanja djece, gubi živce i osjeća da nema strpljenja.

Protiv predrasuda Svakoj mami koja je ikad pomislila da je promašaj - ovo moraš pročitati

Terapeutkinja joj je odgovorila ovo: "Bebe plaču jer na taj način komuniciraju. Djeca jasličke dobi vrište, veća djeca cendraju, a tinejdžeri se žale. Mame opsuju sebi u bradu prije nego udahnu i odgovore. Ali pogodi što, Con? Bolje to nego tišina. Kuću punu djece koja vrište, ratobornih tinejdžera i roditelja koji su izbačeni iz takta sa svakim pitanjem i zahtjevom ja smatram zdravom situacijom. Tiho dijete, preplašeno malo dijete, tinejdžer koji ne dolazi kući i roditelji koji ne komuniciraju sa svojom djecom - to je ono što mene brine. I djeca te ne izluđuju, već si bila luda. Zato si ih i imala".

Nakon te izjave Constance je rekla da se ponovno počela osjećati kao dobra mama. Na kraju svog posta poručila je roditeljima da duboko udahnu i da se sjete da su oni također dobri roditelji.

Iskreno o majčinstvu Adele priznala: 'Roditeljstvo je jeb... teško!'

Mama Constance priču je podijelila na Facebooku i Instagramu te time oduševila mnoge roditelje. Na Facebooku je post vidjelo preko 340 tisuća ljudi, a podijeljen je preko 170 tisuća puta.

Posjeti missMAMA