Kako kreirati zdrav odnos s djecom, ali i s roditeljima?

Thinkstock
Naučite pravila svjesnog odgoja, razvijte mudri odnos prema svojim roditeljima uz konkretne alate poboljšavanja odnosa uz primjere iz prakse, na predavanju Brune Šimleše 12. lipnja u 19 sati u Kinu Europa
Vidi originalni članak

Kako odgojiti zdravo i samosvjesno dijete, kako u djetetu razviti samopouzdanje, ali ne i narcisoidnost, kako djeci postaviti smislene granice (i ne osjećati krivnju), što kada se s partnerom ne slažemo oko načina odgoja… Dođite na predavanje 'Kreirajte zdrav odnos s djecom, ali i s roditeljima' 12. lipnja u 19 sati u Kino Europa, Varšavska 3 u Zagrebu, gdje ćete imati priliku s Brunom Šimlešom učiti o pravilima svjesnog odgoja. Namijenjeno je svim roditeljima, ali i onima koji tek razmišljaju o tom koraku. 

Odgoj 10 načela svjesnog roditeljstva

Također, posebnu ćemo pažnju posvetiti razvijanju mudrog odnosa prema svojim roditeljima jer realno, da nitko nema problema s roditeljima, pola svjetskih terapeuta ostalo bi bez posla. Što bismo od svojih roditelja trebali dobiti, koja je njihova uloga u našem životu, kako imati realna očekivanja od njih…

O svemu tome, Bruno će, kao i uvijek, govoriti bez rukavica, navodeći konkretne alate poboljšavanja odnosa te uz mnogo primjera iz prakse. 

obiteljski život 15 istina o partnerskom odnosu nakon što dobiješ dijete

Cijena ulaznice je 50 kuna, a možete ih kupiti na ovim prodajnim mjestima: u knjižarama “Hoću knjigu” (Megastore, City Center one, Bogovićeva 5), u klupskom centru Svijeta knjige na Kaptolu 4, u Kinu Europa na dan predavanja. Sva zarada od prodaje ulaznica, sponzora, ali i prodaje knjiga tijekom predavanja ide u humanitarne svrhe udruzi SVE za NJU. Na dosadašnjim predavanjima već je skupljeno 75000 kn i ovo je završno predavanje iz ciklusa.

psihološko cijepljenje djece Epidemija popustljivog odgoja: Roditelji, preuzmite odgovornost!

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio devet knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše tjednu kolumnu za Jutarnji list. Udruga SVE za NJU 2016. godine dodijelila mu je Nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. Oženjen je i ponosni tata osmogodišnje djevojčice.

Majčinstvo Tipični majčinski osjećaj krivnje i kako se nositi s njim

Posjeti missMAMA