Jennifer Garner kuha u 5:30 ujutro. Kad ti započinješ dan?

Instagram/jennifer.garner
Slavna glumica i mama pripremala je kruh i 'borila' se da ne probudi djecu. Kruh je ispao odlično, a ona je uspjela snimiti duhoviti video
Vidi originalni članak

Jennifer Garner, holivudska glumica i mama troje djece, na svom Instagramu i Facebooku često objavljuje svakodnevne događaje iz života, ali i što priprema u svojoj kuhinji. Ova 46-godišnja mama u posljednjem videu odlučila je prikazati kako izgleda kada u 5:30 ujutro priprema čokoladni kruh djeci za školu. Naravno, morala je biti potpuno tiho, djeca ipak trebaju spavati, a ona nije pripremila namirnice koje joj trebaju.

Jennifer Garner Iskren savjet slavne mame budućim roditeljima

"Ovo je doba godine kada je potrebno djecu poslati u školu s nečim toplim u trbuhu. Moja djeca osjećaju se jako dobro kad im ispečem čokoladni kruh. Ovaj recept nije posebno sladak, uz kikiriki maslac, a dobar je za rano ustajanje školaraca", napisala je. Simpatična mama Jennifer uz video je podijelila i recept koji nije posebno težak za pripremu. Njezina djeca: 13-godišnja Violet, devetogodišnja Seraphina i šestogodišnji Samuel nisu se probudila. U pidžami i uz šapat, ali ipak uz poneko lupanje ormarića napravila je kruh koji izgleda odlično.

'Mama, ja sam gladan' Mama Nasja majstorica je u kamufliranju zdravih namirnica

Uz video je Jennifer podijelila i recept pa možeš provjeriti želiš li ga možda i ti isprobati. 

Zdravo i fino Brzi recepti za domaće kekse

Posjeti missMAMA