Glumica otkrila koliko dugo je čekala prije nego je kćerima objavila trudnoću

Instagram/Katherine Heigl
Katherine Heigl čekala je 12 tjedana prije nego je svojim posvojenim kćerima rekla da je trudna, a prije pet tjedana, djevojčice su napokon dočekale svog novog bracu, malenog Joshuu
Vidi originalni članak

Poznata glumica i nova mama, Katherine Heigl, priznala je da je čekala 12 tjedana prije nego što je svojim posvojenim kćerima, osmogodišnjoj Naleigh i četverogodišnjoj Adalaide, rekla da će uskoro dobiti malog bracu. Suprug Josh Kelley i Katherine 2009. godine posvojili su djevojčicu Naleigh iz Južne Koreje te Adalaide iz SAD-a 2012. godine.

Treba li čekati 12 tjedana za objavu trudnoće?

"Vijest je bila pomalo zbunjujuća za djevojke jer su me pitale jesu li i one rasle u mom trbuhu, na što sam im ja rekla: 'Pa, niste zapravo, ali tata i ja smo vaši roditelji'", rekla je zvijezda o reakciji djevojčica o trudnoći. 

Prije pet tjedana, Katherine i Josh postali su ponosni roditelji malenog Joshue, a lijepa glumica tada je opisala kako se osjeća prvi put kao biološka mama

Glumica, koja i sama ima posvojenu sestru, objasnila je kako je ljubav koju osjeća prema Joshui, jednaka ljubavi koju osjeća i za svoje djevojčice: "Moja je majka znala reći i ovo: 'Nije bitno kako oni dolaze u vaš život. U trenutku kad primite dijete u svoje ruke - bilo da ste ga sami rodili ili je došlo iz Koreje - to je vaše dijete'".

Čestitamo ovoj novoj i prekrasnoj peteročlanoj obitelji! 

Kada ste vi objavili trudnoću? Jeste li čekali 12 tjedana ili ste ranije objavili sretnu vijest? Uključite se na naš forum i podijelite svoja iskustva u temi: Objava trudnoće!

Posjeti missMAMA