Emotivna fotografija koja prikazuje stvaran trenutak majčinstva

Facebook/The Barefoot Mum
Prekrasnu fotografiju mame Kelli Bannister koja pod tušem tješi svoju bolesnu djevojčicu Summer snimio je njen 5-godišnji sin
Vidi originalni članak

Prekrasna fotografija majke koja drži u naručju svoju 20-mjesečnu bolesnu djevojčicu ispod tuša, izazvala je brojne reakcije. Mama Kelli Bannister fotografkinja je i blogerica iz Australije i objavila je sliku na svom Facebook profilu The Barefoot Mum. No, ono što je nevjerojatno je da je fotografiju slikao s mobitelom njen 5-godišnji sin.

"Nakon dva tjedna brige o moja dva dječaka koja su imala gripu, bilo je samo pitanje vremena kad će se i najmlađa Summer razboljeti. Imali smo par teških dana i noći bez spavanja i obje smo bile iscrpljene", izjavila je 30-godišnja Kelli za Daily Mail Australia.

Jutro kad je fotografija snimljena, Summer je počela nekontrolirano kašljati. Uzela ju je u naručje, ali je već postajala histerična. Skinula je obje i ušle su pod tuš kako bi se Summer smirila. U tom trenutku je 5-godišnji sin ušao u kupaonicu s mobitelom govoreći joj da je dobila poruku. Prije nego ga je odložio i izašao, snimio je par fotografija. Kelli kaže da je do navečer zaboravila na to. Kad se sjetila, išla je pogledati snimke i objavila jednu uz prekrasan status:

"Razmišljala sam da li da objavim ili ne, ali ovo je stvarno i jedno od najgorih dijelova majčinstva koji, u jednom trenutku, sve prolazimo! Dio na koji vas ništa i nitko ne može pripremiti, dio kad bi dali svaki djelić svog bića kako bi se vaše jadno dijete ponovno osjećalo dobro. Svaki plač i suza slama vam srce malo po malo i samo želite da ste to vi umjesto njega. Danima nisam spavala i iscrpila sam se mentalno i fizički, ali kao i svaka Mama, nastavila sam! Jutros dok je Summer kašljala, bolesna i ljuta, moji majčinski instinkti rekli su mi da nas obje stavim pod tuš sa smirujućim zvukom tekuće vode i toplinom tijela koja se dodiruju. Smirila se za par minuta....onda je moj 5-godišnjak došao i snimio ovu fotografiju!! Tako stvaran emotivan trenutak Majčinstva u svoj slavi...neuredna punđa i sve!!!"

Posjeti missMAMA