Charlize Theron vjeruje u 'obrnutu psihologiju' kad se radi o roditeljstvu

Lisa O'Connor/AFF-USA.com / PA / Pixsell
Neke su nam stvari svima zajedničke, ma kojim i kakvim životom živjeli, a posebno se to vidi i doživljava kad se radi o roditeljstvu.
Vidi originalni članak

Mogu proći godine, mogu proći stoljeća, mogu raditi istraživanja ovakva i onakva, mogu se oslanjati na ovakve i onakve tehnike, tehnologije i što sve ne, ali neke se stvari u roditeljstvu neće promijeniti. Zato što funkcioniraju baš tako kako se provode. Iako nema nikakvih dokaza da je to tako, iako nitko ne može reći zašto, iako je svima jasno da to nije 'crno na bijelom'.

Ne, nije im cool Ethan Hawke je ponosan na ulogu u spotu Taylor Swift, a njegove kćeri su – duboko razočarane

I Charlize Theron se oslanja na jednu klasičnu metodu kad se radi o roditeljstvu. A to je metoda 'obrnute psihologije'. To je, sve u svemu, ono kad ti kažeš jedno, a oni naprave ono suprotno.

„Mislim da je stvar u tome što sam naučila kao roditelj da čim im kažete da nešto učine, oni to ne učine“, kaže Charlize. „Dakle, obrnuta psihologija je ono u što vjerujem.“

Charlize Theron dala je kratki intervju za Entertainment Tonight tijekom zabave Charlize Theron Africa Outreach Project, te je tom prilikom ova 48-godišnja glumica podijelila da koristi obrnutu psihologiju na svojim kćerima Jackson (11) i August (7) kako bi im pomogla da nauče prave vrijednosti.

Charlize je napomenula da svoje kćeri uči važnosti pomaganja drugima, te da se nada da će njezine djevojčice učiti gledajući njezin primjer.

„To je nešto u što sam se zaljubila prije nego što su moja djeca došla u moj život. To je sada dio mene“, kaže ona. „Prošlo je 17 godina. Stvarno su shvatile da sam dio ovoga i radim na tome da ovo bude što uspješnije. Nadamo se da i one uče kroz to.“

No, nakon tog je dodala: „Ali također se nadam da će pronaći svoje interese.“

Inače, s drugim je medijem, Foxnews, Charlize također razgovarala o roditeljstvu, te priznala da joj nekad nije lako, ali da nalazi svoje načine za „borbu“ s jednom predtinejdžericom i jednom tinejdžericom.

„Oni su djeca, one su djevojčice. Ja imam predtinejdžericu i osjećam se kao da imam 9-godišnjakinju koja misli da je 13-godišnjakinja. Puno je to djevojčica u našoj kući,“ našalila se Charlize, te iskreno rekla:

„Samo pokušavam držati glavu iznad vode, jer su pametne, duhovite i male petardice, ali ne govore: 'O moj Bože, mama, tako si nevjerojatna.' One kažu 'Oprosti, ja trebam, ja želim.'“

Za svoje dvije kćeri Charlize vrlo iskreno kaže da su normalna djeca, ali da nekad znaju biti pravi šu***. Oprostite, ali ona je tako rekla, nije do nas!

„One su šu***, ali su stvarno divne. Drugi roditelji znaju o čemu govorim.“

Charlize je svoje kćeri posvojila 2012. i 2015. godine. No, dok je mnogima posvojenje druga ili treća opcija, za nju je oduvijek bila prva opcija. Znala je točno kako želi da njezina obitelj izgleda i tako je napravila.

Bez dlake na jeziku Drew Barrymore zamolila kćer da ne nosi crop top. Njen odgovor na to je - sve!

Posjeti missMAMA