Četvrto dijete Kim Kardashian dobilo ime inspirirano Biblijom

Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL
Sin kojeg je Kim Kardashian i Kanyeu Westu rodila surogat majka dobio je ime inspirirano Biblijom
Vidi originalni članak

On je ovdje i ima ime! Kardashian-West Baby br. 4 zove se Psalm West. Kim Kardashian je 10. svibnja, samo dva dana prije Majčinog Dana na Twitteru objavila da je stigla njezina najnovija radost. Radosno je tweetala: "On je ovdje i savršen je!" 

Utječe li ime djeteta na njegovo buduće ponašanje?

Iako su obožavatelji mislili da emotikon medvjeda, koji Kim koristi uz fotografije sina, nagovještava njegovo ime, ipak su se prevarili. Ponosni roditelji su sina nazvali Psalm, čije je značenje usko povezano s fazom života u kojem se nalaze njihovi roditelji, posebice Kanye. "Kanye u posljednje vrijeme prolazi kroz duhovno buđenje. Čak je tjednima prije rođenja imao nekoliko ideja kako će mu se sin zvati", rekao je izvor za strane medije.  

'Psalm' na hebrejskom znači 'pjesma', a ovo ime jako dobro odražava duhovno stanje Kim i Kanyea, kako navode strani izvori. Naime, Kanye od početka ove godine nedjeljom vodi mise. "Znam da oboje redovito čitaju Bibliju, a Kanye posebice voli čitati priče o Jobu, kralju Salomonu, psalme za koje vjeruje da imaju mnogo mudrosti u sebi", dodao je izvor.

novi trendovi Prognoze za 2019.: Koja će imena za bebe biti najpopularnija?

Kim i Kanye između ostalog su poznati i po neobičnim izborima imena djece. Njihov prvobitni plan nije bio dijete nazvati Psalm West.  "Zvat će se Rob, što je nadimak mog brata Roberta. I on se slaže s tim", rekla je Kim prije mjesec dana o planovima oko dječakovog imena, ali i dodala da postoji mogućnost da se do rođenja još predomisle. Što je par u konačnici i učinio.

Kardashian i njezin suprug, glazbenik Kanye West imaju i troje druge djece - djevojčicu Chicago koju je također rodila surogat majka u siječnju 2018., trogodišnjeg sina Sainta i petogodišnju kćer North.

zanimljive ideje 10 uniseks imena koja pristaju i djevojčicama i dječacima

Iza imena njihove ostale djece također stoji posebno značenje. North (Sjever), kako je objasnila Kris Jenner, Kimina majka, predstavlja najvišu moć i da je upravo zato North njihova najviša točka. Kanye se prije rođenja sina Sainta prilično dugo mučio kako će ga nazvati jer vjeruje kako ime uvelike određuje naš identitet. Saint (svetac) u ovom slučaju predstavlja blagoslov za svoje roditelje, posebice jer je Kim ovu trudnoću teško iznijela. Što se tiče kćeri Chicago, Kanye ju je nazvao prema istoimenom američkom gradu u kojem je odrastao.

Posjeti missMAMA