Evo koja su 4 vrtića osvojila vrijedne potpore u posljednjem krugu natječaja

Freepik
Gotov je i posljednji krug nagradnog natječaja Digni prstić za svoj vrtić, u kojem smo odabrali čak četiri vrtića koji će dobiti vrijedne potpore za svoj program.
Vidi originalni članak

Iza nas je točno šest krugova velikog nagradnog natječaja Pampersa i portala missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić. Odnosno, posljednji, šesti krug je upravo završio vašim glasanjem kojim ste odabrali ovoga puta čak četiri vrtića koja će dobiti vrijedne potpore za svoj program. Nakon što je žiri odradio svoj dio posla i među svim vašim prijavama odabrao 10 najboljih priča, vi, čitatelji, svojim ste glasovima odlučili koja će četiri vrtića dobiti vrijedne potpore.

Vrtići koji su dobili najviše vaših glasova su:

1. Dječji vrtić Fijolica

2. Dječji vrtić Cvrčak

3. Dječji vrtić Jurek

4. Dječji vrtić Pčelica

Prva dva vrtića s najviše glasova osvojila su potpore u vrijednosti 3000 eura za svoje programe opisane u prijavi, dok su iduća sva prema broju glasova osvojila potpore u vrijednosti 2000 eura. Nagrada će biti dodijeljena ili u obliku željenog predmeta/usluge ili u obliku poklon bona koji će moći biti realiziran u dogovorenom periodu trajanja na području Republike Hrvatske ovisno o odabranom projektu i koji će glasiti na ime dobitnika.

Svih 10 finalista predstavili smo na posebno dizajniranom micrositeu gdje ste mogli pročitati priče o njima. Glasanje je trajalo od 20. lipnja i završilo 30. lipnja u ponoć, nakon čega smo dobili pobjednike koji osvajaju ove vrijedne potpore.

Priču vrtića DV Fijolica pročitajte ovdje.

Priču vrtića DV Cvrčak pročitajte ovdje.

Priču vrtića DV Jurek pročitajte ovdje.

Priču vrtića DV Pčelica pročitajte ovdje.

Čestitamo dobitnicima!

 

Posjeti missMAMA