Sonja Kovač objavila ime koje su dali kćeri - simbolično i neobično

Instagram
Influencerica i glumica Sonja Kovač rodila je prije skoro dva mjeseca, a sad je objavila ime koje su ona i zaručnik Goran Mandić dali malenoj…
Vidi originalni članak

Kći influencerice i glumice Sonje Kovač za nekoliko će dana napuniti dva mjeseca, a toliko je prošlo i otkako je sretna mama na Instagramu objavila prvu fotografiju uz slatke riječi „Samo si TI još nedostajala“, te otkako je objavila video u kojem je podijelila kako su niz njeno lice tekle suze radosnice… Sad, dva mjeseca kasnije, Sonja je na svom profilu na Instagramu objavila i simpatični video s trbuščićem, te s malenom kćeri.

neopisiva sreća Sonja Kovač rodila je djevojčicu: 'Najljepši dan u našim životima naše maleno čudo!'

Osim što je video simpatičan i mnoge je privukao, pažnju je definitivno ukrala objava imena malene.

„A onda je stigla ona! Naš anđelčić BELLA MAY!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Pomalo neobično ime, Bella May, oduševilo je mnoge komentatore, a emotikonima srca i zaljubljenog pogleda nije bilo kraja. Iako o tom nije bilo govora, moramo primijetiti kako je simpatično da je Bella May rođena u svibnju (May = svibanj, op.a.).

Inače, mama Sonja toliko dobro izgleda da joj mnogi ne bi niti povjerovali da je rodila prije samo 7 tjedana. Kada je prije tjedan dana objavila video u kojem je tražila pratitelje da joj pomognu odabrati kupaći kostim za ovo ljeto, mnogi su se oduševili njezinom linijom. Iako se, kaže, odlučila za jednodijelni kostim, zbog činjenice da je nedavno rodila, pratitelji su je poticali da odabere – bikini, u skladu sa svojom linijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

No, da je ipak kao i svaka druga mama malene bebe Sonja je pokazala u šaljivom videu objavljenom prije dva tjedna. U videu najprije pokazuje malenu koja spava u košari, odjevena u slatku haljinicu i odgovarajuće čarapice, dok na videu stoje riječi:

„Iza svake okupane, dotjerane i mirišljave bebe…“

Zatim se na ekranu pojavljuje Sonja, kose podignute u klasičnu mama-frizuru, odjevena u sportsku majicu s vidljivim tragovima bljuvkice, a na videu se pojavljuju riječi:

„…stoji majka koja izgleda kao skitnica!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Znamo da su prvi mjeseci kritični i uvijek je dobro našaliti se na svoj račun. Svaka će mama reći da je to najbolji način nošenja sa stresom i kritičnim situacijama kakvih ima… puno u tim mjesecima.

sretne vijesti Domagoj Duvnjak po treći put postao tata, otkrio je i ime djevojčice

Posjeti missMAMA