Moćna fotka: Glumica izdajala mlijeko na snimanju za časopis

Instagram/girls.girls.girls.magazine
Nakon što je rodila u potpunoj tajnosti, glumica Rachel McAdams nedavno je odrađivala fotografsko snimanje te je uz Versace, dijamantnu ogrlicu i izdajalicu pozirala na moćnoj fotografiji
Vidi originalni članak

Poznata glumica Rachel McAdams vješto je skrivala svoju prvu trudnoću, svog sina rodila je u potpunoj tajnosti i još uvijek nije otkrila njegovo ime kao i njegov datum rođenja. "Želim da njegov život bude privatan, čak i ako moj nije. Ali, mogu vam reći da se zabavljam više nego ikad. Sve oko majčinstva je jako uzbudljivo, zanimljivo i meno osobno inspirativno. Čak i oni teški dani imaju nešto čarobno", rekla je u nedavnom intervjuu.

Mama Sanda 'Zašto ne dojim nego sam odlučila isključivo se izdajati?'

Postoje neke stvari koje ova zaposlena mama čuva za sebe, ali činjenica da joj treba izdajalica na poslu nije jedna od njih. 

40-godišnja glumica je nedavno odrađivala fotografsko snimanje za časopis Girls Girls Girls kada je trebala uzeti pauzu za izdajanje. Noseći Versace i dijamantnu ogrlicu, slavna mama napravila je ono što majke diljem svijet rade svakodnevno, a snimljeni trenutak s izdajalicom uvrstili su u časopis te se njezina fotografija sada širi društvenim mrežama. 

Foto: Dirljiva posveta majkama koje izdajaju mlijeko

Fotografkinja Claire Rothstein ispod fotografije je napisala: "Dojenje je najnormalnija stvar na svijetu i ne mogu zamisliti zašto ili kako netko na to može gledati s neodobravanjem ili se bojati." Dodala je kako je htjela da ta fotografija bude u časopisu kako bi se promijenila percepcija o dojenju, izdajanju i zaposlenom majčinstvu.

Glumičina odluka da normalizira izdajanje kroz ovakvu glamuroznu fotografiju je posebno zanimljiva s obzirom da nije osoba koja vrijeme provodi na društvenim mrežama i itekako drži do privatnosti

dojenje u javnosti Scarlett Johansson je nosila izdajalicu na dodjelu Oscara

Posjeti missMAMA