Kate Hudson: Rodila sam kćer, ali još ne znam kako će se rodno identificirati

Instagram/katehudson
'To što sam rodila djevojčicu, ne mijenja moj pristup cijeloj situaciji, ali želim je odgajati tako da se ne opterećuje spolom. Još ne znam kako će se ona identificirati', rekla je Kate Hudson i dodala da se dijete za sada ponaša kao djevojčica
Vidi originalni članak

Glumica Kate Hudson prije skoro tri mjeseca rodila je kći Rani Rose, a sada diže medijsku buku svojim odlukama oko odgoja. Naime, priznala je kako ne želi rodno identificirati svoje dijete te tvrdi kako će njeno dijete to samo odrediti kada naraste. 

'To što ovaj put imam kćer ne mijenja moj stav, no ipak je pomalo drugačije. Mislim da djecu treba odgajati kao zasebne individue bez obzira kojeg su spola. Za Rani Rose još uvijek ne znamo kako će se identificirati', kaže Kate. 

Glumica ima i dvojicu starijih sina, a sama je odrastala sa starijom braćom i smatra da se djeca ne trebaju opterećivati razlikama između spolova. 'Ja sam se nekako uvijek ponašala kao dječak. Moj brat je volio nositi žensku odjeću pa smo se mijenjali. Smatram da i moji sinovi trebaju na takav način razmišljati. Kupujem im odjeću kakvu onu žele, a svojoj kćeri kupujem neutralnu', ispričala je.

sreća i ljubav Kate Hudson objavila video i preslatku fotografiju tek rođene kćeri

Naravno, može se reći kako su mnogi roditelji zbunjeni metodom Kateinog odgoja, pogotovo zato što se nadala da će jednog dana imati kćer i organizirala je zabavu na kojoj je obitelji objavila spol djeteta dok je još bila trudna.

Pogledaj presladak video u kojem Kate otkriva spol svoje treće bebe:

rodni identitet Prva beba na svijetu koja nema označen spol na dokumentima

Posjeti missMAMA