Hilary Swank objavila da je rodila blizance - djevojčicu i dječaka - i da se osjeća blaženo

Instagram
Mnogi su joj predbacivali to što je ostala trudna dosta kasno u životu, ali ona je upravo tako željela. Pratili smo s veseljem njezine postove o trudnoći, a sad je objavila i onaj koji je čekala skoro devet mjeseci.
Vidi originalni članak

Hilary Swank je jedna od glumica koje nemaju puno "neprijatelja", odnosno glumica koju velika većina simpatizira, pa ne čudi stoga što smo s oduševljenjem popratili njezinu objavu da je trudna, kao i pratili njezine objave tijekom trudnoće. A ovog uskrsnog vikenda za nama Hilary je objavila i onu dugoočekivanu - sa svojim blizancima. 

Uskoro postaje mama Hilary Swank pokazala svoj poveći trbuh i – osmijeh čiste sreće

"Posting from pure Heaven," napisala je Hilary uz sliku na kojoj drži svoje dvije bebice ispred divnog zalaska sunca uz ocean. U slobodnom prijevodu, otprilike: "Objavljujem iz stanja čistog blaženstva."

Napisala je, osim tog, da nije bilo lako, ali da je itekako vrijedilo, a razumjet će ju svaka žena koja je rodila. No, pokazalo se da neće, ipak, baš svaka žena razumjeti činjenicu  da je Hilary odlučila roditi poprilično kasno u životu, u svojoj 49. godini. Našlo se u komentarima onih koji smatraju da je vrlo sebično roditi u toj dobi. "Djeca će biti 18-godišnjaci sa 70-godišnjim roditeljima. Sebično!"

No, sigurni smo da se Hilary na takve komentare ne obazire, dok su oni pozitivni ionako u većini. Jedan od simpatičnijih je onaj "Welcome, million dollar babies", aludirajući na Hilaryinu vjerojatno najupečatljiviju ulogu u filmu "Million Dollar Baby". 

Inače, prije tjedan dana Hilary je objavila video u kojem se našalila i nasmijala pratitelje kad ih je pitala u videu što misle, bi li trebala u nekoj fazi poroda pustiti tu pjesmu - nakon čega je zasviralo "Push it", a Hilary je zaplesala svojim povelikim trbuhom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Posjeti missMAMA