Beba spava u tuš kabini, a mama odlučno brani odluku: 'Tako ne osjeti naš miris i spava cijelu noć'

tiktok
Kad nismo u svom domu, nego na putovanjima, svatko od nas ponaša se u skladu sa zatečenim. Nekad je nezgodno kad putuješ s malom bebom, ali svemu se da doskočiti. No, ova nas je mama malo iznenadila…
Vidi originalni članak

Znaš ono kako se naziva proslava bebina dolaska, najčešće u Americi, ali i kod nas – 'baby shower'? To je mala proslava, možemo čak reći tulum, ali daleko mirniji od tuluma, na kojem buduća mama dobije poklone za svoju bebu i proslavi s prijateljicama to što će postati mama.

važna lekcija Tata ostavio djecu u ekonomskom, a on i mama letjeli u prvom razredu – što kažeš na to?

E, pa jedna mama i njezin trik kojim se koristi na putovanjima dali su sasvim novo značenje riječima 'baby shower'. Naime, Chloe Molina, 25-godišnja mama, uzburkala je duhove interneta kad je u svom videu otkrila da kad su na putovanjima njezina beba, njezin sin, spava u tušu. Pod tušem. U tuš kabini, kako god.

Molim?

Ona kaže da je to njezin najbolji ikad 'travel hack', odnosno trik koji koristi na putovanjima. Njezina petomjesečna beba spava pod tušem. Spavala bi u kupaoni, ali je nekad premala, kaže, a krevetić taman stane u tuš kabinu.

A zašto? Zato da ne bi bio pored nje i supruga, da se ne budi često, a opet, da ne moraju plaćati dodatnu sobu kad iznajmljuju.

„Znaju ako si dva metra od njih pa će se stalno buditi i vidjeti te kako spavaš pokraj njih i željeti mlijeko“, objasnila je Molina u svom videu u kojem je odgovorila jednoj pratiteljici koja se iznenadila i pitala zašto bi beba spavala pod tušem. „Pogotovo ako dojiš, oni mogu namirisati tvoje mlijeko, mogu nanjušiti tebe.“ Ovako je Ezra, njezin sin, prespavao cijelu noć, kaže mama.

@chloeemolinaa Replying to @madi paige ♬ original sound - chloeemolinaa

Ovaj 'hack', kaže Molina, nije njezina ideja, nego je 'kopirala' svoju šogoricu, koja je majka četvero djece. No, istaknula je da tuš koristi kao dodatnu sobu samo tijekom putovanja. No, kod kuće, kad joj dođu gosti koje nekad mora smjestiti u dječju sobu, onda dječju sobu zamijeni – ormar. Hm, nadamo se da je walk-in…

Što se tiče spavanja pod tušem tijekom putovanja, mnogi su imali razna pitanja. Jedno od najčešćih bilo je – zna li Ezra da spava pod tušem, ali nije nam jasno zašto bi itko postavio takvo pitanje o 5-mjesečnoj bebi? No, pitanje koje ipak ima smisla je hoće li Ezru uznemiriti noću ako netko mora na zahod.

„Tada samo malo navučemo zavjesu za tuširanje kako bismo prekrili njegov krevetić i on nas ne bi mogao vidjeti kako koristimo kupaonicu - a onda kad bismo završili, ponovno bismo otvorili zavjesu", objasnila je. „Onda bismo otišli... a on se uopće nije probudio.“

@chloeemolinaa Replying to @Holynatt | Weight Loss + OOTDs ♬ original sound - chloeemolinaa

Ezra je u svojoj neobičnoj sobi prespavao cijelu noć, čitavih 12 sati, kaže Molina.

Neki su mami skretali pažnju na moguće gljivice ili plijesan u kupaoni, kao i na mogućnost da se možda upali tuš tijekom noći, ali Molina je rekla da nikad nije imala takve strahove.

"Ja nisam roditelj koji neprestano ima neke strahove... Nije da sjedimo i živimo u strahu. Moje mišljenje je da morate učiniti sve što osjećate da je najbolje“, rekla je Molina.

„Odabrani ste da budete roditelj ove bebe, pa ako smatrate da je najbolja odluka da ih stavite pod tuš u kupaonici, to je super", nastavila je Molina. „Svatko ima svoj stil roditeljstva i vi možete odabrati ono što je ispravno na temelju onoga što vjerujete da je dobro za vaše dijete.“

Pa, idući put kad idete na putovanje… Možda na našem Jadranu djeca ne trebaju sobu, niti krevet, kad već ima ležaljka na terasi... Šalimo se, naravno. 

Nije ti palo na pamet Ova mama ima ideju za najbolju užinu za putovanja, a čak nas je i uspjela iznenaditi

Posjeti missMAMA