Beba, kava i tuširanje: Sve je moguće uz ovaj mamin trik

Facebook/Babyhintsandtips
Melissa Dykstra, mama iz Australije, uspjela je uz ovaj zanimljiv trik uhvatiti dvadesetak minuta za sebe dok je njezina jednomjesečna beba spavala
Vidi originalni članak

Svaka nova mama zna koliko je težak period kada se treba oporaviti od trudnoće i poroda, ali i brinuti o bebi koja je potpuno ovisna o njoj. Jedna mama iz Australije odlučila je podijeliti odličan trik - kako imati koju minutu vremena samo za sebe, a da pritom beba uživa u svom snu. 

Melissa Dykstra podijelila je ovu fotografiju u Facebook grupi Babyhintsandtips u kojoj mame dijele dijele savjete i razmjenjuju trikove. Vrlo brzo je skupila više od 11 tisuća komentara. Za The Courier Mail objasnila da je u jednom trenutku bila očajna i poželjela kratko otići pod tuš i završiti s ispijanjem kave dok njezina jednomjesečna kći Olivia spava. Naravno, kao što zna svaki novi roditelj, ovo je teže reći nego učiniti. 

treniranje spavanja Je li uspavljivanje bebe u naručju dobra ili loša navika?

"Ova rukavica dala mi je dovoljno vremena za tuširanje i da do kraja ispijem vruću kavu. Beba prolazi kroz svoj prvi skok u razvoju tako da posljednjih nekoliko dana još više želi biti uz mene pa mi je teško otići i do kupaonice. Odlučila sam napuniti rukavicu vodom i isprobati, a iznenadila sam se kako je upalilo", objasnila je mama za news.com.au. Kada se njezina kći probudila nije bilo nikakve štete. "Sjedila sam pored nje i nije bila uzrujana kad se probudila, izgledala je pomalo zbunjeno", dodala je mama.

upozorenje Koje je najopasnije mjesto za spavanje bebe u tvom domu?

tehnika Uz mamin trik s dudama beba već 8 mjeseci spava cijelu noć!

Posjeti missMAMA