Uz pjesmu i igru mališani proslavili rođendan plišanaca ispred Plodina u Family Mallu

Davor Puklavec/PIXSELL Proslava rođendana plišanaca
Proslava se održala u subotu, 6. studenog, ispred trgovine Plodine u Family Mallu gdje vas do kraja dana očekuje sniženje od čak 40 % na sve igračke!
Vidi originalni članak

Svako dijete ima svog omiljenog plišanca s kojim se budi, kojem priča priče za laku noć i koji ga prati u svakodnevnim avanturama. I njihovi plišanci imaju svoj rođendan, a ove godine smo ga proslavili u suradnji s Plodinama. Najmlađi su s roditeljima ispred trgovine Plodine u Family Mallu imali priliku proslaviti rođendan Zeke i Mede te vlastitih plišanaca koje su poveli na zabavu. Rođendan nije potpun bez rođendanske torte sa svjećicama koju smo pripremili našim plišancima, a mališani su zajedno sa Zekom, Medom i dobrom vilom ugasili sve svjećice na velikoj torti.

Ovu sivu subotu dobra vila je brojnim mališanima obojila u najšarenije boje svojom pjesmom, zabavom i darovima. Svojim plišancima maleni su pjevali rođendanske pjesme, a Zeko i Medo su ih počastili slatkišima i prigodnim poklončićima.

Uz slatkiše i poklone djeca su se zabavljala i crtajući svoje omiljene plišance, a roditelji su im imali priliku kupiti novog čupavog prijatelja po odličnim cijenama. 

Ni mame i tate nisu odoljeli pridružiti se rođendanskom slavlju plišanaca i vesele trenutke zabilježiti selfiejima. 

Plišanci su puno više od igračaka kojima se dijete zabavlja, oni pružaju utjehu i društvo. Savršena su publika jer su uvijek pažljivi i pružaju ohrabrenje, a s njima djeca vježbaju razne vještine te se uče kako biti empatična i brižna.

Kako bi osigurali da svako dijete pronađe svog plišanca, u Plodinama su cijene svih igračaka snižene čak 40 %. Sniženje traje do kraja dana, odnosno do zatvaranja trgovine u 21 sat, tako da i vaši mališani stignu izabrati svog novog prijatelja. Plišanac je i odličan poklon pa se tako roditelji mogu pripremiti i za božićne darove. 

Posjeti missMAMA