Uz ove slatke navijače Hrvatska sigurno pobjeđuje!

Screenshot
Hrvatska do Brazila uz naš glas, mali navijači su uz vas! Baby Center i Klokanica odabrali su male nogometne fanove koji su pred Hoykinim fotoaparatom navijali kao veliki. Donosimo vam videoprilog sa snimanja kampanje
Vidi originalni članak

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Baby Center i Klokanica odabrali su 11 malih vatrenih navijača koji su postali pravim zvijezdama reklamne kampanje Baby Centra. Podsjećamo, roditelji su prijavljivali svoju djecu putem nagradnog natječaja na snimanje, a 11 najsretniih je postalo zvijezdama reklamne kampanje Baby Centra. Mališani su, obučeni u navijačku kolekciju Baby Centra,  bez imalo treme pozirali pred Hoykinim fotoaparatom, a tijekom cijelog snimanja bodrili su ih njihovi roditelji. 

"Bilo je super, ona se zabavila, puno se igrala s dječicom. Bila je zadovoljna. Nije bilo neke prevelike treme", rekla nam je Marina Mandić, majka male Lise koja je sudjelovala u snimanju navijačke kampanje.

Da nije bilo treme potvrdio nam je i fotograf Damir Hoyka koji je istaknuo kako prilikom rada s djecom rezultati mogu biti puno bolji od onoga što si uopće možemo zamisliti. "Svako snimanje ima svoje izazove. Neke stvari su teže s odraslima, neke stvari su teže s djecom, ali jednako tako ima i onih stvari koje se kod djece mogu lakše dobiti, a to je ta spontanost", objasnio je Hoyka, dodajući kako je naviknut na dječje okruženje jer je otac dvije 18-mjesečne kćeri.

Snimljene fotografije dio su aktualne reklamne kampanje Baby Centra koji se, potaknut duhom nogometnog ludila, potrudio da i najmlađi navijači prvenstvo dočekaju spremni. Marijana Uradin Jagić, voditeljica marketinga Baby Centra objasnila je kako navijačka kolekcija obuhvaća bodije, komplete majica i hlača i marame za male vatrene nogometne fanove, a u kampanji su se vodili time da u nju uključe one koji bi kolekciju trebali i nositi. Sva odjeća je 100% pamučna, a dostupna je u veličinama od 62 do 128. Čitavu ponudu provjerite na linku. Neka i vaši mališani spremno dočekaju navijačku sezonu.

Posjeti missMAMA