Trogodišnjakinja nasmijala mnoge na prvom planinarenju: 'Samo želim ići doma i jesti burrito'

TikTok
Neka djeca obožavaju biti vani, u prirodi, prljati se, trčati, jurcati… A neka ne. Ili samo to ne vole raditi kad su – gladna.
Vidi originalni članak

Po ovim vrućinama, svi želimo pobjeći u planine, u prirodu, na bilo kakve visine gdje je temperatura barem koji stupanj niža. Negdje gdje nema asfalta, negdje gdje nema puno ljudi, negdje gdje ima više drveća… Ma, sve je jasno. Samo sve to ne želimo nikako raditi gladni, jer to nam može pokvariti dojam i uživanje u prirodi.

zabavno 44 potpuno racionalna razloga zašto trogodišnjaci plaču

Možda se upravo to dogodilo malenoj trogodišnjoj djevojčici koja je oduševila i nasmijala mnoge svojim negodovanjem zbog dolaska u prirodu. Malenu Violet su njeni roditelj Dallin i Ashley Seeley izveli u šetnju prirodom, a video koji su tamo snimili za svoj Instagram profil postao je viralan jer je namrštena i simpatična Violet mnogima izmamila smiješak. No, mnogi su rekli da se mogu zapravo poistovjetiti s njom.

Naime, razlog zbog kojeg je Violet bila namrštena je vrlo vjerojatno činjenica da je bila – gladna. Zato su roditelji za Newsweek rekli da će joj, prije nego što je ponovno odvedu u prirodu, svakako prvo dati da pojede omiljeni obrok.

U snimci mama Ashley pita svoju kćer zabavlja li se, na što Violet sasvim iskreno i bez razmišljanja odgovara „ne“. Na pitanje zašto ne uživa i što želi raditi umjesto toga, Violet kaže „Želim ići kući.“

Već tu su se svi nasmijali namrštenoj trogodišnjakinji, a zatim ju je mama pitala: „Želiš li što raditi kod kuće, ići u krevet?“. A tad Violet otkriva svoju pravu motivaciju, a to je da ona želi – pojesti burrito.

E, tu su već mnogi počeli suosjećati s njom, kako su napisali u komentarima niže.

„Njena omiljena hrana uvijek su bili burritosi, jako ih voli“, pojasnila je mama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Seely (@thedashleys)

Dok Violet negoduje, tata Dallin ju podigne u naručje i ona mu kaže da je još uvijek boli nožni prst. Kao odgovor, on kaže: „OK, idemo po burrito.“ Kad ju tata pita hoće li biti u redu, ona odmahne glavom i jasno daje do znanja da – neće.

Nekoliko trenutaka kasnije, snimka pokazuje Violet kako juri šumskom stazom na romobilu, a kad je pitaju kamo ide, ona kaže "Idem kući! Odlazi" A kad je tata pita zašto ide, ona kaže: "Jednostavno zato“.

Mnogi su u komentarima, kao što smo napomenuli, suosjećali s Violet, pa ju čak nazvali i svojom srodnom dušom, jer – želi burrito umjesto hodanja prirodom.

„Nakon ovog videa i čitanja komentara tako sam sretan što sam otkrio da nisam jedini koji treba burrito za emocionalnu podršku“, komentirao je jedan korisnik.

Drugi je istaknuo Violetinu odjeću na kojoj je pisalo 'Samo dobre vibracije', a njezino raspoloženje nije to odražavalo: „Ovo smo svi mi,“ dodala je jedna komentatorica.

"'Samo želim ići kući i pojesti burrito' bi trebao biti natpis na majici!" komentirala je jedna pratiteljica. 

Sigurni smo da će Violet prije idućeg planinarenja dobit najprije burrito, za svaki slučaj.

mamini savjeti 16 savjeta za 'preživljavanje' dvogodišnjaka i trogodišnjaka

Posjeti missMAMA