Prijavi vrtić za preuređenje i osvoji JUPOL boje!

Guliver
JUPOL donira boje za 50 dječjih vrtića u cijeloj Hrvatskoj. Prijavi najdraži vrtić na natječaj do 22. travnja i osvoji JUPOL boje
Vidi originalni članak

Koliko god da je prošlo godina od vremena kad si išla u vrtić, znamo da iz toga razdoblja čuvaš divne uspomene. U istim tim vrtićima nove su generacije djece koja stvaraju svoje vlastite uspomene.

Vrtićima trebaju igračke, zabava, veliki parkići, fini i zdravi obroci, vrijeme za odmaranje i najvažnije - vrijeme za prijatelje. Unutar tih zidova svaki dan se događa čarolija! Kako bi se pobrinuli za sve čarolije, JUPOL donira boje za 50 dječjih vrtića.

Kažu da svaka boja ima neko značenje, pobuđuje posebno raspoloženje, djeluje na nas, a posebno na naše mališane. Prva zapažanja uvijek su vizualna, pa je stoga izuzetno važan prostor u kojem djeca borave svakoga dana. U Hrvatskoj je sigurno dosta dječjih vrtića koji bi uz nove boje oživjeli i čiji bi prostor tako dobio drugačiju vizuru.

Zbog toga ste svi vi na potezu jer kreće velika akcija u kojoj se traži od roditelja da predlože dječje vrtiće za koje smatraju da im je nužna obnova JUPOL bojama. Jedino što trebaš napraviti je ispuniti prijavu i napisati zašto baš tvoj vrtić zaslužuje JUPOL boju

Povodom 50 godišnjice JUPOL nagrađuje 50 vrtića na cijelom području Republike Hrvatske.

Brzo prijavi najdraži vrtić na natječaj i osvoji JUPOL boju! Natječaj traje do 22. travnja. Prijavu ispuni OVDJE!

Živjeli vrtići!

Posjeti missMAMA