Dobitnici ulaznica za predstavu Maša i Medvjed

Promo
Najdraži dječji animirani junaci gostovat će u KD Vatroslav Lisinski, a Klokanica vam dijeli 3x2 karte za predstavu u nedjelju 13. ožujka u 19 sati
Vidi originalni članak

Junaci hit predstave Moskovskog teatra za djecu 'Maša i medvjed'  po prvi put dolaze u Hrvatsku! Originalna kazališna predstava je sinkronizirana na hrvatski. U ovoj glazbeno - avanturističkoj komediji glavni junaci su naravno Maša i Medvjed. 

Međunarodna producentska kuća 'Trida' zaslužna je za interaktivnu kazališnu predstavu za djecu "Škrinja sreće". Najdraži dječji animirani junaci gostovat će u KD Vatroslav Lisinski i donijeti osmijeh na lica djeci u subotu 12. ožujka i u nedjelju 13. ožujka.

Djeca mlađa od 3 godine ne trebaju ulaznice i sjede roditeljima u krilu. Djeca starija od 3 godine plaćaju punu cijenu ulaznice.

U raspravi ispod članka trebali ste odgovoriti na pitanje "Koja je vašem mališanu najdraža epizoda ‘Maše i medvjeda’ i zašto?"

Dobitnici su: mrcina2102, Marinaprem i andy008. Čestitamo dobitnicima, a oni će biti obaviješteni e-mailom.

Čitateljima Klokanice podijelili smo 3x2 ulaznice za termin u nedjelju 13.3. u 19 h

U komentarima ispod članka nam napišite koja je najdraža epizoda vašem mališanu i zašto?

Nagradni natječaj trajao je od ponedjeljka 7.3do četvrtka 10.3. 2016. u 11 sati. Nakon proglašenja, svi dobitnici bit će obaviješteni putem e-maila kako podići karte. Sretno

Pročitajte pravila nagradnog natječaja!

Posjeti missMAMA