Nodoljive Shuz.MINI personalizirane majice koje će mališani obožavati

Sara Pukanić
Dizajnerice Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić iz brenda Shuz. izlaze s novim projektom Shuz.MINI.
Vidi originalni članak

Riječ je o majicama za djecu predškolskog uzrasta, a ono što ih čini posebnim je da se svaka može personalizirati imenom djeteta.

“U zadnjih 5 godina, od kada smo postale mame, želja nam je bila kreirati zanimljivi unisex odjevni predmet za klince. U ovoj životnoj fazi to je bio prirodni korak. Krenulo je s majicama za prvi veliki rođendan naše djece i od toga nas je inspiracija odvela do sada nama najslađeg proizvoda - “oversized sweatshirt” majica od pomno biranog mekanog pamučnog materijala, koje šivamo lokalno u Zagrebu, s našim dizajnom tipografije tzv. Shuz.font“, rekla nam je Ljudmila.

“Idejni koncept je da možete naručiti majicu za djecu od 1-5 god s imenom djeteta u udobnom i ležernom kroju idealnom za igru. To je odjevni predmet koji ćete čuvati i nakon što ga djeca prerastu kao uspomenu na prvi rođendan, prvi dan vrtića, prvi Božić, prvi poklon od prijatelja... Kao mame koje podržavamo slow fashion, domaći dizajn i eko održivost ovakav proizvod je u skladu s našim osobnim stavovima i vrijednostima”, kaže Maja.

Vizualni identitet i pakiranje cijele kolekcije potpisuju mladi talentirani dizajneri Karlo Jelić i Jelka Margarita Bogdanović, a kako bi se cijela priča približila djeci smislili su i slatke likove koji pobuđuju kreativne asocijacije kod djece. Pakiranju je posvećena posebna pažnja i mislilo se na svaki detalj tako da majice dolaze s privjesnicama, karticama & naljepnicama koje su i djeci i odraslima atraktivni.

Fotografije za kampanju potpisuje Sara Pukanić, a produkt i social Karlo Jelić.

Majice se mogu naručiti direktno preko FB. Shuz i Instagrama Shuzdesign.

Posjeti missMAMA