Viralni hit: Medicinska sestra 'čarobno' smirila dijete

Facebook
Divna medicinska sestra uspjela je s puno ljubavi i zabave izvaditi krv i dati tri injekcije malom dječaku. Ponosna baka objavila je video koji je postao viralni hit
Vidi originalni članak

Ni jedno dijete ne voli odlazak liječniku kada treba dobiti injekcije (iskreno, ni mi odrasli nismo baš oduševljeni i nije nam zabavno). Čak i kad su dovoljno stari da shvaćaju da je to važno za zdravlje, to ne mijenja činjenicu da im je teško i da se dalje boje igle.

zdravlje djece Najčešće zimske bolesti: Kada dijete voditi liječniku?

Zato je video snimka simpatične medicinske sestre koja daje tri injekcije hrabrom dječaku postala viralni hit. Ova sestra ima nekoliko čarobnih trikova koje samo izvuče iz rukava, a pomogli su joj da dječak ne zaplače, a na kraju je dobio veliku nagradu - pet dolara. Video je snimila dječakova baka. "Ovo je najzabavnija stvar koju sam doživjela s ovim dječakom. Molim, lajkate i dijete, ovo sestra je stvarno fantastična", napisala je uz video.

Vrtić Pet najčešćih dječjih strahova

Dječak je bio nervozan zbog vađenja krvi iz prsta, ali sestra mu je objasnila da će slikati i raditi krugove i bit će čarobno, a zatim brzim pokretom izvadila krv, a on je bio jako ponosan jer nije plakao. Sestra je imala još nekoliko trikova u rukavu poput velikih zagrljaja uz koje mu je dala tri injekcije. Dječak je na kraju bio jako ponosan na sebe, a video pokazuje koliko medicinsko osoblje ima ljubavi i strpljenja za najmlađe i da odlasci kod liječnika ne moraju biti ružna sjećanja za djecu. 

Posjeti missMAMA