Glasuj za vrtiće kojima će Pampers i missMAMA donirati 50 000 kn

Shutterstock
Digni prstić za svoj vrtić! Ušli smo u završni finalni tjedan velikog nagradnog natječaja Pampersa i portala missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić. Pročitaj priču i glasuj za svog favorita koji zaslužuje donaciju! Vrtić s najviše glasova dobit će 25 000 kn, drugoplasirani 15 000 kn, a trećeplasirani 10 000 kn
Vidi originalni članak

Znaš vrtiće koji bi dobro iskoristili 50 000 kn? Razveselit će te 2. izdanje velikog nagradnog natječaja Pampersa i portala missMAMA pod imenom Digni prstić za svoj vrtić. Cilj ovoga natječaja je pomoći vrtićima u podizanju kvalitete brige za svoje male polaznike, a traje još samo 5 dana, do 3. svibnja. 

Kako glasovati? Nakon što smo vas pozvali da prijavite bilo koji vrtić u Hrvatskoj i napišete priču zašto baš taj vrtić zaslužuje donaciju, naš žiri odabrao je 10 finalista čije smo priče predstavili, a čitatelji do 3. svibnja na posebnom micrositeu na portalu missMAMA glasovima biraju tri najbolje priče.

Tako su se ovo godine u finalu našli dječji vrtić Orebić, Hlojkica, Cvrčak i mrav, Zeko, Maza, KlinčecLastavica, Girice te Bubamara i Markuševec. 

Vrtić s najviše glasova dobit će 25 000 kn, drugoplasirani 15 000 kn, trećeplasirani 10 000 kn. Svih 10 finalista i njihove priče pronađi na posebnom micrositeu. Tako je jednostavno, klikni na ovaj link i glasuj za svog favorita i razveseli djecu!

Digni prstić za svoj vrtić i neka najbolje priče postanu stvarnost! U ovim teškim vremenima ovo je jedan od načina na koji možemo pomoći jedni drugima.

Prošle godine pobjedu je odnio dječji vrtić Radost, drugoplasirani je bio DV Kockica, a treće mjesto pripalo je DV Cvrčak.

Svih 10 finalista i njihove priče pronađi na posebnom micrositeu.

Tako je jednostavno, klikni na ovaj link i glasuj za svog favorita i razveseli djecu!

Digni prstić za svoj vrtić i neka najbolje priče postanu stvarnost!

Pročitaj detaljna pravila nagradnog natječaja

Posjeti missMAMA