Foto: Najslađi mališani na kraljevskom vjenčanju

pool/REUTERS/PIXSELL
Pogledajte najslađe fotografije s kraljevskog vjenčanja - one najmlađih i najsimpatičnijih uzvanika
Vidi originalni članak

Na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle najslađi uzvanici definitivno su bila djeca. Simpatični mališani na svoj su način oduševili javnost te još jednom bili glavne zvijezde događaja!

djeca u pratnji Kate Middleton brine kako će se djeca ponašati na vjenčanju

Četverogodišnji princ George izgledao je preslatko u crnom odijelu, minijaturnoj verziji konjičke uniforme britanske vojske kakvu su nosili princ William i princ Harry, dok je trogodišnja princeza Charlotte bila neodoljiva u bijeloj haljinici s krunom od bijelog cvijeća.

Osim Georga i Charlotte, među malenim djeverima i djeverušama koji su do oltara pod posipati cvjetnim laticama našla se i kumčad, ali i djeca prijatelja princa Harryja i Meghan Markle, svi u istim odjevnim kombinacijama.

prave zvijezde FOTO: Charlotte i George na tetinom vjenčanju

FOTO: Tko su slatki mališani u kraljevskoj obitelji?

Svoju su ulogu najmlađih djeveruša dobile trogodišnja Florence van Cutsem, kći Alice i Nicholasa van Cutsema, ali i kumče princa Haryja, šestogodišnja i sedmogodišnja Remi i Rylan Litt, kćeri dizajnerice torbi Benite i Darrena Litta, kojima je krsna kuma Meghan Markle, zatim četverogodišnja Ivy Mulroney, kći stilistice i Meghanine prijateljice Jessice Mulroney i Benedicta Mulroneyja. Najmlađa među njima bila je dvogodišnja Zalie Warren, kći Zoe i Jakea Warrena, kojoj je krsni kum princ Harry.

nasljeđe je važno 5 neobičnih činjenica o porodima i bebama u kraljevskoj obitelji

Od dječaka su u ulozi malenih djevera bili šestogodišnji Jasper Dyer, sin Harryjeva prijatelja i mentora Marka Dyera i njegove supruge Amande, sedmogodišnji blizanci Brian i John Mulroney, sinovi stilistice i Meghanine prijateljice Jessice Mulroney i Benedicta Mulroneyja te braća četverogodišnje Ivy.

9 ludih pravila koja djeca iz kraljevske obitelji moraju slijediti

Posjeti missMAMA