Djed Mraz je napokon na putu: Ovdje ga prati uživo!

Guliver
Došao je i taj dan. Djed Mraz je krenuo na put oko svijeta na kojem će unutar jednog dana svim mališanima diljem svijeta pod borom ostaviti poklone, a njegovo putovanje djeca mogu pratiti preko satelita
Vidi originalni članak

Najljepše vrijeme u godini je ovdje, a upravo tijekom Badnjaka - djeca diljem svijeta odbrojavaju sate i uzbuđeno čekaju isporuku svojih poklona od voljenog Djeda Mraza

Prije njegovog dolaska na Božić, 25. prosinca, djeca i odrasli mogu pratiti veličanstveno putovanje Djeda Mraza preko cijele zemaljske kuglekoristeći satelit organizacije NORAD koja već desetljećima prati Djeda Mraza na putu oko svijeta. 

zajedničko vrijeme 20 obiteljskih tradicija koje možete započeti ovog Badnjaka

Oko 1.500 volontera smješteno je u Sjevernoameričkoj zračnoj obrani (NORAD) kako bi i ove godine održali božićnu tradiciju i razgovarali s djecom iz cijelog svijeta koja prate put Djeda Mraza.

Putovanje Djeda Mraza djeca mogu pratiti ovdje, a kako je to bilo ranijih godina, našu regiju Djed Mraz obično posjeti u poslijepodnevnim satima.

U svakom slučaju, na svojim računalima, mobitelima ili tabletima zajedno s klincima možete pratiti gdje se Djed Mraz trenutno nalazi, a na službenoj stranici djeca mogu posjetiti Sjeverni pol, zaigrati niz igara dok gledaju gdje je Djed Mraz ili pogledati niz videa o njemu.

Zašto se djeca pretvaraju da vjeruju u Djeda Mraza?

Zanimljivosti o najvećem putovanju u godini

S cjelokupnim putem od otprilike 480 800 200 kilometara Djed Mraz mora se kretati jako brzo, a iz NORAD-a procjenjuju kako putuje čak 2890 kilometara u sekundi

Također, Djed Mraz mora posjetiti 390 000 domova u minuti kako bi stigao svima isporučiti darove, a sveukupno mora proći 75 milijuna kuća tijekom cijele božićne noći. Sva sreća da ima godine i godine iskustva!

važan podsjetnik Svaki roditelj trebao bi pročitati ovo dirljivo pismo o Božiću

Posjeti missMAMA