Besplatni ljetni filmski program za sve uzraste

Promo
Kino Bibijada tijekom trajanja ljetnog programa prikupljat će radove mlade publike inspirirane odgledanim filmovima te će prije zadnje projekcije organizirati izložbu dječjih radova i nagraditi najvjernije posjetitelje
Vidi originalni članak

Provedite ljetne praznike u Kinu Bibijada uz filmski program sve do 3. rujna, svake srijede i nedjelje u 17 sati, gdje će najmlađi gledatelji moći svoj dnevni boravak zamijeniti kino dvoranom i provesti cijelo ljeto ispred velikog platna na besplatnim projekcijama. Kino Europa i Zagreb Film Festival donose ukupno 24 projekcije repriza 7 filmskih naslova prikazanih tijekom godine u sklopu redovnog programa Kina Bibijada te projekcije animiranih filmova o Baltazaru za najmlađe.

Besplatne ljetne projekcije za najmlađe

Pokrenut u lipnju 2014. kao cjelogodišnji program u kinu Europa, Kino Bibijada predstavlja svojevrsni nastavak programa Bibijada koji se već desetu godinu zaredom odvija u sklopu Zagreb Film Festivala. Djeca koja su godinama dolazila na ZFF-ovu Bibijadu prepoznala su program Kina Bibijada kao priliku za uživanje u gledanju odabranih filmova iz cijeloga svijeta tijekom čitave godine. U školskoj godini 2015./2016. programe Kina Bibijada u kinu Europa, Bibijadu i Bib Plus na ZFF-u i prvo izdanje KinoKino Festivala posjetilo je preko 7800 djece. I dok željno iščekujemo novu i još bogatiju sezonu koja stiže s početkom školske godine, besplatnim ljetnim projekcijama želimo se ujedno zahvaliti našoj vjernoj najmlađoj publici.

Filmovi iz ljetnog programa namijenjeni su dobnim skupinama od 3+, 7+, 8+, 12+ i 14+, iako će ove tople, duhovite, dirljive i poticajne ljudske priče nesumnjivo biti zanimljive svim generacijama.

Ulaz na projekcije je besplatan, uz prethodno preuzimanje besplatnih ulaznica na blagajni kina.

Pogledajte koji će se filmovi prikazivati i vrijeme projekcija na linku

Posjeti missMAMA