Napiši kako si se osjećala kad si saznala da si trudna i osvoji Bio-Oil

Guliver
Podijeli s nama kako si se osjećala dok si saznala da si trudna i zašto želiš Bio-Oil jer pet najkreativnijih nagrađujemo s po jednim Bio-Oil od 60 ml, dok će još 15 njih na svoju adresu dobiti Bio-Oil od 25 ml
Vidi originalni članak

Pozitivan test na trudnoću jedno je od najvećih iznenađenja u životu žene, bilo da dugo radiš na bebi bilo da je to posljednja stvar koju si očekivala. 

Kako se prijaviti?

Opiši nam kako si se osjećala dok si saznala da si trudna i zašto bi baš ti trebala osvojiti Bio-Oil. Ispuni obrazac u razdoblju do 7. listopada jer pet najkreativnijih nagrađujemo s po jednim Bio-Oil od 60 ml, dok će još 15 čitateljica na svoju adresu dobiti Bio-Oil od 25 ml.

Klikni ovdje i ispuni obrazac

Fill out my online form.

Pročitaj detaljna pravila nagradnog natječaja

Posebna njega kože tijekom trudnoće

Tijekom trudnoće uslijed naglog povećanja kilograma i rastezanja kože, na području trbuha, grudi, bokova, bedara i stražnjice nerijetko se pojavljuju izdužene brazde na koži, odnosno strije. Vrlo je važno kožu tijekom trudnoće hidratizirati, odnosno održavati je vlažnom i elastičnom. Dok vani temperature padaju, pojačava se grijanje i boravak u zatvorenim prostorima. Za kožu sklonu isušivanju i iritacijama zimski uvjeti su iznimno nepovoljni što je najvidljivije pri kraju zimskog perioda i s početkom proljeća. Umorna, dehidrirana i suha koža najčešći je problem tijekom zimskog perioda zbog čega je potrebno djelovati preventivno. 

Kod normalne i zdrave kože razina hidratacije u epidermalnom dijelu bi trebala biti između 20 posto i 30 posto, dok kod isušene kože taj postotak pada i ispod 10 posto. Pri tome zaštitni sloj kože u kojemu se nalaze i masnoće gubi funkciju vlaženja kože, a kao posljedica se javljaju simptomi poput zatezanja, pojave crvenila i drugih iritacija. Stoga je tijekom zimskih mjeseci potrebno voditi računa ne samo o izgledu kože, nego ponajprije o njezinom zdravlju.

Upotrebom suhog ulja Bio-Oil većina ovih znakova isušene kože se može na vrijeme spriječiti, a pri tome dodatno utjecati na poboljšavanje izgleda bora, ožiljaka i strija. Bio-Oil je iznimno učinkovito ulje koje djeluje na vlaženje kože primjenom jedinstvene formulacije ulja, vitamina i biljnih ekstrakata koji hidratiziraju i djeluju opuštajuće na kožu.

Nikad ne izlazi iz mode

Bio-Oil je najprodavaniji proizvod u svijetu kad su u pitanju problemi s kožom zahvaćenom strijama. Žene ga koriste već više od dva desetljeća za njegu kože u trudnoći. Potpuno je siguran za primjenu što dokazuje dugogodišnja primjena i formula koja se do današnjih dana nije mijenjala. Uljna podloga jača prirodnu masnu strukturu kože te u formuli čuva vitamine i druge prirodne ekstrakte. Bio-Oil u sebi sadrži ulja lavande, ružmarina, kamilice i nevena, koji se već stoljećima koriste u njezi kože. Ulje je obogaćeno vitaminima te revolucionarnim sastojkom PurCellin Oil® koji olakšava raspoređivanje Bio-Oila po koži stvarajući tanki, nemastan i neljepljiv zaštitni sloj, koji čini kožu nježnom, mekanom, elastičnom štiti ju od isušivanja. Ulje se laganim kružnim pokretima umasira u kožu, nakon čega na njoj ostaje zaštitni nemasni sloj koji ju čini mekanom, glatkom i baršunastom. 

Posjeti missMAMA