Podržite Tjedan borbe protiv neplodnosti

Facebook/RODA - Neplodnost
Akcija se provodi u prvom redu kao znak podrške osobama suočenim s dijagnozom neplodnosti te u cilju senzibilizacije javnosti na problem neplodnosti i zagovaranja boljih zakonskih rješenja ovog područja
Vidi originalni članak

Udruga Roda od 24. do 30. travnja 2016. održava svoj treći Tjedan borbe protiv neplodnosti, ove godine pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva zdravlja. Ovu akciju Roda provodi u prvom redu kao znak podrške osobama suočenim s dijagnozom neplodnosti te u cilju senzibilizacije javnosti na problem neplodnosti i zagovaranja boljih zakonskih rješenja ovog područja. 

Posebni naglasak ovogodišnjem Tjednu borbe protiv neplodnosti žele dati geslom Medicinski potpomognuta oplodnja - nikad više svjetonazorsko pitanje. Udruga Roda vas poziva da svojim sudjelovanjem podržite ovaj tjedan te da se u što većem broju pridružite u šetnji Zajedno za plodnost! Prije same šetnje na Rodinom štandu na Trgu bana Jelačića moći ćete nabaviti bedževe, majice, razglednice s prikladnim porukama.

Ovogodišnji Tjedan borbe protiv neplodnosti podržao je i ZET u čijim će se tramvajima na displejima prikazivati prigodna poruka.
Sve informacije tijekom Tjedna borbe protiv neplodnosti dijelit ćemo na Facebook stranici Roda – Neplodnost na kojoj ćemo i ove godine objavljivati i priče osoba koje su iskusile neplodnost.

Tjedan borbe protiv neplodnosti 2016.

Posjeti missMAMA