Ogorčena trudnica posramila putnike u vlaku

Thinkstock
Jedna trudnica bila je neugodno iznenađena što joj nitko nije ustupio sjedeće mjesto u vlaku, iako je od početka trudnoće, kad joj trbuh još nije počeo rasti, nosila bedž s oznakom "Beba na putu", a ignorirali su je i kad je bila u 38. tjednu trudnoće
Vidi originalni članak

Iako je od samog početka trudnoće nosila bedž s oznakom "Beba na putu", Miri Michaeli Schwartz primijetila je da joj nitko nikad nije ustupio mjesto u vlaku londonske podzemne željeznice kojim se redovito vozila, a neki su je i gurali. Iako joj trbuh još nije počeo rasti, u trudnoći se često osjećala loše i odlučila je nositi ovaj bedž kako bi ljudi znali da je trudna. Najprije je mislila da je ovaj bedž idealan izum i bila je neugodno iznenađena što nikoga nije bilo briga.

Zatim je pomislila da će Londončani možda biti obzirniji prema trudnicama u višem stadiju trudnoće, ali i kasnije, kad je imala veliki trbuh, i dalje su je ignorirali.

Zato je u 38. tjednu trudnoće odlučila posramiti svoje sugrađane i skrivenom kamerom snimila jednu takvu vožnju te je objavila na Facebooku. U snimci se vidi kako joj nitko nije ustupio sjedeće mjesto, osim jednog muškarca na kraju.

Inače, bedž "Baby on Board" izumljen je kako bi pomogao trudnicama koje se voze londonskim javnim prijevozom.

Kakva su vaša iskustva iz javnog prijevoza kad ste bili trudni? Jesu li vam ustupali mjesto i je li to radilo više žena, muškaraca, starijih ili mlađih?

U videu pogledajte njeno iskustvo:

Posjeti missMAMA