Meghan Markle je trudna: 'Možemo potvrditi da će Archie biti veliki brat'

Toby Melville/Press Association/PIXSELL ;Meghan Markle je nedavno u sklopu intervjua za američki The Cut okrila kako izgleda djelić njezine svakodnevice
'Možemo potvrditi da će Archie biti veliki brat. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa presretni su što očekuju svoje drugo dijete'
Vidi originalni članak

Princ Harry i Meghan Markle ponovno će postati roditelji, potvrdio je to glasnogovornik para, a vijest su prenijeli svi svjetski mediji.

"Možemo potvrditi da će Archie biti veliki brat. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa presretni su što očekuju svoje drugo dijete", stoji u službenoj objavi. 

Radosnu vijest o prinovi na putu par je podijelio na Valentinovo, nakon što je Meghan nedavno otkrila kako je doživjela spontani pobačaj prošlog srpnja. 

Paru je na sretnoj vijesti čestitao dugogodišnji prijatelj i fotograf Misan Harriman.

"Meg, bio sam na tvom vjenčanju kako bi svjedočio početku ove ljubavne priče, i prijateljice moja, čast mi je zabilježiti njezin rast. Čestitke vojvodi i vojvotkinji od Sussexa na ovoj sretnoj vijesti", napisao je Harriman na Twitteru.

U studenom prošle godine, Meghan Markle javnosti je otkrila kako se u srpnju suočila s gubitkom djeteta. Supruga princa Harryja u svom je otvorenom pismu za New York Times opisala bolno iskustvo gubitka drugog djeteta i prijevremeni prekid trudnoće.

Njezina patnja mnoge je taknula do suza i rijetki su ostali imuni na njezinu hrabrost koja je bila itekako potrebna da s tako intimnim detaljima izađe u javnost.

'Dok sam hvatala prvorođeno dijete znala sam da gubim drugo. Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osjetila sam mlohavost njegova dlana i poljubila mu zglobove, mokre od naših suza. Zureći u hladne bijele zidove, oči su mi se zacaklile. Pokušala sam zamisliti kako ćemo ozdraviti', dio je traumatičnog pisma.

tužne vijesti Meghan Markle izgubila drugu bebu: Znala sam. Dok držim prvorođeno dijete, gubim drugo

Par je sina Archieja dobio u svibnju 2019., a sada je na putu pojačanje. Prošle godine napustili su britansku kraljevsku obitelj te se odrekli prava i obveza koje iz tog statusa proizlaze.

Vijest o trudnoći Meghan Markle odmah je postala tema broj 1 na društvenim mrežama, a nije dugo trebalo dobrim poznavateljima britanske kraljevske obitelji da uoče i jednu neuobičajen slučajnost.

"Prije točno 37 godina princeza Diana objavila je kako čeka princa Harryja, a danas su Meghan i Harry objavili kako čekaju svoje drugo dijete", primijetili su.

Posjeti missMAMA