Mama nakon gubitka bebe: 'Cijeli moj svijet je srušen'

Facebook/Emma Fairbairn
Bez obzira koliko se trudimo kako bismo zaštitile naše nerođene bebe, neke su stvari u životu izvan naše kontrole. Nitko to ne zna bolje od majke koja je nedavno izgubila dijete te podijelila priču o gubitku na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Emma Fairbairn bila je šest mjeseci trudna kada je doživjela tešku prometnu nesreću nakon što je odradila 24-satnu smjenu na poslu, u domu za odrasle s poteškoćama u učenju.

Isprva je mislila da njezin nerođeni sin nije ozlijeđen, jer je osjećala njegove pokrete na putu za bolnicu. "Mora da me netko pazio danas! Ne mogu se prestati čuditi u kakvom je lošem stanju moj automobil završio. Sva sreća da je moja beba dobro", rekla je tada nakon pregleda. 

No, te noći u bolnici, liječnici su ustanovili da više nema otkucaja srca kod bebe."Njegovo sićušno tijelo nije moglo podnijeti stres i bol nakon strašnog sudara i nije bilo ničeg što sam mogla učiniti kako bih ga spasila", napisala je.  Nakon što je porodila mrtvorođenče, Emma je podijelila jednu od svojih slika s ultrazvuka.

Pismo sestrici Anđela Ja sam majka dvoje djece: jedno spava na nebu, a drugo na meni

"Iskustvo poroda bilo je strašno. Moje glavne ozljede nesreće bile su oko trbuha i kukova i zbog toga je porođaj bio još strašniji i bolniji." Najteža stvar bila je što je znala da neće čuti plač nakon poroda. "Cijeli moj svijet je srušen. Toliko sam toga planirala za nas dvoje", dalje je opisala

Tema s foruma Kako se osjećaju mame anđela?

Ova hrabra majka provela je dva dana sa svojim sinom nakon poroda i nastavila je dijeliti fotografije svog djeteta, govoreći kako ga nikad neće zaboraviti. "Prisjećam se kako se je uvijek micao tijekom ultrazvuka i kako me je 'udarao' kad sam noću pokušavala zaspati. Zvala sam ga svojim malim majmunčićem. Kao da je već imao svoju malu osobnost."

 

Posjeti missMAMA