Kako izgleda trudnoća kad ste food blogerica

Instagram/edeneats
Food blogerica i buduća mama Eden Grinshpan došla je na ideju kako da svoje dvije najveće ljubavi spoji u jedno, i tako je nastala zabavna serija fotografija, s kojom se Eden našalila na veliki apetit trudnica
Vidi originalni članak

U svojim najluđim snovima i željama u trudnoći možda se kupate u krumpirićima. Možda ste prekriveni pokrivačem pizze ili jedete krafne u krevetu. Kada ste food blogerica i imate svoj kulinarski tv show, ovakvi snovi postaju realnost! Eden Grinshpan, blogerica je koja ima stranicu Eden Eats i voditeljica kanadskog Top Chefa. Ova buduća mama, iskoristila je uživanje u svojim najdražim poslasticama i napravila seriju fotografija koje su popraćene jednostavnim, opravdavajućim hashtagom: #EdenEatsFor2.

trudničke želje 6 slavnih mama otkriva za čime su žudjele u trudnoći

Njezin Instagram dosada je bio ispunjen fotografijama hrane, ali i trudničkog trbuščića, no nedavno je došla na ideju da ono što najviše voli spoji u jedno, i tako je nastala ova zabavna serija fotografija.

Naravno, Eden je naglasila kako su fotografije prvenstveno nastale iz zabave, i iako si i ona sama s vremena na vrijeme priušti slične poslastice, ove fotografije ne znače da je odbacila svoje zdrave prehrambene navike ili da takvo nešto podržava, već se našalila na veliki apetit budućih mama u trudnoći. 

Neobične žudnje Top 10 najčudnijih trudničkih želja za hranom

Posjeti missMAMA