Janica Kostelić postala majka malenog dječaka

Patrik Macek/PIXSELL
Četiri dana prije svog rođendana, Janica Kostelić dobila je najljepši rođendanski poklon - rodila je svoje prvo dijete, sina Oskara
Vidi originalni članak

Naša bivša skijašica Janica Kostelić u novu godinu ušla je s najljepšim vijestima, postala je majka! 36-godišnja Janica rodila je sina Oskara, a kako prenosi Story, bivša sportašica rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom.

poznate trudnice Baby boom: Koje sve poznate Hrvatice očekuju prinovu?

Budući da Janica za četiri dana slavi rođendan, ove godine dobila je najljepši rođendanski poklon! Njezin brat Ivica Kostelić za 24sata potvrdio je sretnu vijest i otkrio kako je sve prošlo dobro.

Da se Janica u trudnoći osjećala odlično, dokazuje i činjenica da je do samoga kraja obavljala svoju dužnost kao državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport.

"Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze", rekla je nedavno za Story.

Čestitamo novoj mami!

svjetski baby boom 11 slatkih fotki slavnih beba rođenih u 2018. godini

 

Posjeti missMAMA