Hilary Duff obiteljskom božićnom čestitkom objavila da je trudna: „Toliko o tihim noćima“

Instagram
Glumica Hilary Duff čeka četvrto dijete, a vijest je objavila zabavnim fotografijama cijele obitelji na obiteljskoj čestitci…
Vidi originalni članak

Hilary Duff otkrila je tajnu koju je, očito, već neko vrijeme čuvala – trudna je i u njihovu obitelj stiže četvrta beba! Obožavana pjevačica i glumica vijest je objavila fotografijom na kojoj se nalazi njihova obiteljska božićna čestitka, kakvu Amerikanci često šalju obitelji i prijateljima. Na prednjoj strani čestitke je fotografija nastala u božićno vrijeme i to u skladu s njihovom obitelji – šašava, opuštena, drukčija, a prikazuje, između ostalog Hilary začuđenog lica i s rukom na već poprilično vidljivom trbuščiću.

Iznad slike je tekst, također u duhu ove zabavne obitelji: „Toliko o tihim noćima.“ Na poleđini čestitke su fotografije troje djece: djevojčice Banks (4) i Mae (2), te najstariji sin Luca (11). Kćeri je glumica dobila sa sadašnjim partnerom, Matthewom Komom, dok je Luca sin iz prvog braka s Mikeom Comriejem. Zato je čestitka potpisana ovako: „S ljubavlju, ekipa Duff-Bair-Comrie“, s tim da je Bair pravo prezime Hilaryna supruga Matthewa.

„Vežite se, dodajemo još jednog člana ovoj ludoj gomili“ piše u tekstu čestitke, uz fotografije svakog od klinaca, koje su daleko od klasičnih božićnih. No, to je ono kako Hilary i voli, baš kao što je već ranije izjavljivala – voli kaos, ali da joj suprug jako puno pomaže.

I suprug Matthew je na svom Instagramu podijelio jednu od fotografija s istog fotkanja, te napisao „Baby #4 is loading…“, ali je dodao jedan šaljivi detalj koji je sigurno mnoge nasmijao. Naime, kao svoju lokaciju naveo je „Klinika za vazektomiju“.

Sigurni smo da će im nadolazeći dani biti veseli, te da im ni noći ni dani uskoro neće biti tihi!

Posjeti missMAMA