Dolazi još jedna kraljevska beba: Kate je trudna!

Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
Iz Kensingtonske palače potvrdili su da je vojvotkinja od Cambridgea trudna, a ponovno pati od teških jutarnjih mučnina, zbog čega je tijekom prve trudnoće završila u bolnici
Vidi originalni članak

Kate Middleton i princ William očekuju svoje treće dijete. Iako se nagađalo da je Kate ponovno trudna, kraljevska obitelj sada je potvrdila vijest službenom objavom na društvenim mrežama. 

S dvoje na troje 16 stvari koje su drugačije kad imaš troje djece

"Kraljica i ostali članovi kraljevske obitelji presretni su zbog lijepih vijesti. Kao i kod prijašnjih trudnoća, vojvotkinja pati od mučnina i danas nije u mogućnosti biti angažirana oko dječjeg centra u Londonu, kao što je bilo planirano. Za vojvotkinju se brine stručno osoblje u Kensingtonskoj palači", stoji u priopćenju. 

Supruga princa Williama rodila je princezu Charlotte u svibnju 2015. godine, a princa Georgea u srpnju 2013. godine, a za sada još nije poznato koliko je dugo Kate trudna s trećim djetetom. Službeno priopćenje da Kate nosi treće dijete stiglo je nakon što je bez objašnjenja otkazala službeni angažman u dječjem centru. 

nasljeđe je važno 5 neobičnih činjenica o porodima i bebama u kraljevskoj obitelji

Posjeti missMAMA