Dirljivo: Nakon gubitka bebe, sinu dali najljepši poklon

Facebook/Love What Matters
11-godišnji dječak dobio je najljepši mogući božićni poklon, kada je saznao da će postati stariji brat - nešto više od godinu dana nakon što su njegovi roditelji izgubili blizance u trudnoći
Vidi originalni članak

Koliko god privatno tugujete za spontanim pobačajem, vjerojatno vaši najbliži znaju koliko vam je teško. Za ove roditelje, to je bio njihov 11-godišnji sin, koji je prolazio kroz teško razdoblje jednako kao i oni

Nisi sama 14 stvari koje znaju mame koje su imale spontani pobačaj

"Naša obitelj izgubila je blizance u lipnju 2016. godine. Svi smo to podnijeli teško, ali mom sinu je bilo posebno teško jer nije razumio zašto se to dogodilo kad je tako jako želio biti stariji brat", napisala je anonimna mama na Facebook stranici Love What Matters.

Ono što se dogodilo sljedeće bilo je božićno čudo. "Nakon 15 mjeseci ponovnog pokušavanja, napokon smo zatrudnjeli s našom bebom, našim djetetom nade. To smo odlučili reći našem sinu na način da smo zamotali uokvirenu snimku s ultrazvuka. Njegova reakcija bila je toliko dirljiva, puno više nego što sam očekivala", napisala je mama uz video.

Pogledajte sami:
 

Ako ste se pitali zašto je video tako naprasno završio, razlog će vas još više raznježiti: "Nisam više mogla snimati na kraju. Morala sam sjesti zajedno sa sinom na pod i plakati. Ova beba će imati najboljeg starijeg brata na svijetu, bez obzira na razliku od 11 i pol godina. Imam osjećaj da će biti najbolji prijatelji."

YouTube video Neprocjenjiva reakcija dječaka na vijest da će postati veliki brat

Posjeti missMAMA